Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 285.
-
σε πιστευω καρντασι,οπως λεμε εδω στο βορρα...τωρα την κανω download,ν α την δοκιμασω,δεν μας αφηνεις σε ησυχια ρε παιδι μου...
-
φιλε @gkalen δηλαδη δεν θα υπαρχει ξεχωριστη xrtv stable???γιατι απο οσο καταλαβαινω η xrtv beta που μου ηρθε στο mail ειναι απο developer china μαγειρεμενη η κανω λαθος;;;εγω που εχω το redmi3s international edition και εχω την 8.0.10 stable rom σου η οποια ειναι σιφουνας παρεπιπτοντωςαν βαλω την xrtv 6.11.10 beta που ηρθε στο mail θα δω μεγαλη διαφορα???σορυ για το μεκροσκελες μυνημα μου
-
φιλε @gkalen η ρομ σου stable 8.0.10 σε redmi3s international version πραγματικα ειναι αριστη,δεν ξερω αν χρειαστει να αλλαξω ποτε....μπραβο και παλι!!!!!
-
καλημερα φιλε @Bodai τα γνωριζω ολα αυτα γαι factory reset και nandroid backup,ε χω περασει πολλες φορες απο stable σε developer,απλα θεωρησα οτι η xrtv ειναι και μιξη με stable!!!
-
φιλε @gkalen μια ερωτηση εγω που εχω τηνstable rom σου 8.0.10 σε redmi3s international μπορω να παω στη xrtv που ηρθε στο μαιλ μου xwris factory reset kai αν δεν μου αρεσει να ξαναγυρισω stη stable που δεν παιζεται σαν μπαταρια και ταχυτητα χωρις factory reset ξανα;;;;;
-
φιλε @gkalen μολις περασα την 8.0.10 σε redmi3s international,α ν και ειχατην gtv 8.0.10 stable και ρολαρε απιστευτα,φανταζομαι και η δικια σου θα πεταει,απλα κατι αν μπορεις να δεις με τη φωτεινοτητα στην καμερα γιατι δεν δινει πολυ φωτεινοτητα στις καμερες οταν εχω ενεργοποιημενη αυτοματη φωτεινοτητα στη συσκευη,σε αντιθεση με το redmi3 που ειχα και σαρωνε!!!μπραβο και παλι για την δουλεια που κανεις!!!
-
ναι φιλε εκει το ειδα,αλλα @gkalen rom δεν ειναι!!!
-
φιλε @gkalen εθεαθη 8.0.10 στο εu xiaomi για to redmi3s!!an θα σε βολεψει μαγειρεψε την γιατι δεν λεω να αλλξω την 8.0.2 ρομ σου !!κι αν γινεται κατι για την αυξηση της κλησης στο ηχειο!!!!!!!
-
καλησπερα σε ολους μια απορια:υπαρχει καμια ρυθμιση για την μπροστα την καμερα για περισσοτερο φως;;;κανω τη συνηθη ρυθμιση αλλα δεν δεν κανει διαφορα!!!ειναι θεμα λογισμικου;;;ημουν πρων κατοχος του redmi3 kai η μπροστα καμερα εδινε σαφως καλυτερη φωτεινοτητα!!!εχω redmi3s international version με την stable 8.0.2 @gkalen rom!!!