Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 285.
-
οχι φιλε απο οτι φαινεται δεν ειναι το ιδιο @GR_Macedon!!!δηλαδη πρεπει να βαλω την global stable για τα σιγουρα???αν και σαλονικη που ειμαι δεν ειχε ΤΟ απλο redmi3 που ειχα προβλημα το4g!!!απλα επαρχια!!!
-
καλησπερα φιλε @GR_Macedon,εχω την εντυπωση οτι η MALMIDE εκδοση σαν ιονομασια ειναι ιδια και για το land redmi3s!!!αλλιως θα ειχε αλλη ονομασια για να ξεχωριζει η 800μπαντα!!!παντως ελπιζω να ειναι θεμα hardware!!!ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!
-
καλημερα σε ολους εχω την εντυπωση οτι η 8.0.2 σε redmi3s @gkalen εχει καλυτερη αναμονη απο την 8.0.5!!!
-
καλημερα,εχω το redmi3s international version και περασα την stable gkalen rom 8.0.5!!!η αλλαγη ρομ επηρεαζει την μπαντα 800mhz η ειναι καθαρα θεμα hardware???
-
ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΤΩΡΑ ΤΟ buildfix αφου εκανα καθαρη εγκατασταση δεν υπαρχει προβλημα,ε @gkalen???αντε να δουμε και την 8.0.5 σε redmi3s??εχεις καμια πληροφορια για το changelog??
-
φιλε @gkalen εισαι μεγαλος παικταρας!!!τα σπαει η ρομ σε redmi3s inernatiinal edition!!to redmi3 επειδη θα το πουλησωτο εκανα επαναφορα με τη stable τη δικια σου μεσα δεν πειραζεται κατι απο το buildpro που φλασαρα με την επαναφορα ε????μπραβο και παλι για ολη τη δουλεθα που κανεις!!!xiaomi λεμε και κλαιμε!!!!
-
ΣΕ redmi3s @gkalen international version αφου περασα πολυ απλα την global developer apo global stable με τον ιδιο λογαριασμο κανω ξεκελιδωμα bootloader??? και μετα περναω αφοβα την 8.0.2 rom σου για international redmi 3s???
-
ΣΕ redmi3 με την 8.0.1 stable rom tou @gkalen και εχει μεινει κι ενα 12℅!!!τελεια,δεν υπαρχουν λογια!!!
-
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕ stable rom 8.0.1 σε redmi3 δεν εχω λογια,μπραβο @gkalen!!!!θα βγει κι αλλη stable;;;με τετοια thunderισια ρομ δεν χρειαζεται,μπαταρια ολα τα λεφτα!!!πιστευω εχεις βαλει τα ρωσικα mpdecison;;;καλημερα και καλο μηνα σε ολο τον κοσμο!!!
-
ξεκολλησε τελικα στα καλα καθουμενα,τι να πω,σορυ αν σε ζαλισα λιγο @gkalen!!πραγματι πολυ καλη ρομ!!!αν κ ελεγα οτι η 6.8.11 η δικια σου ηταν αστερι και την εχω nandroid backup και αυτη φαινεται σφαιρα και πιστευω να την κρατησω αρκετα γιατι με τα μαγειρεματα σου δεν μας αφηνεις σε ησυχια!!μπραβο και παλι για τον κοπο σου!!!
-
φιλε @gkalen βγαζει σφαλμα df dl15 και οταν παω να εγκαταστησω νεα εφαρμογη θελει ελεγχο ταυτοτητας