Καλησπέρα χθες πήρα για φίλο την yi camera EU από σκρουτζ κατεβάσαμε την εφαρμογή από playstore έκανε login με Facebook και όλα καλά. Τι πρέπει όμως να κάνει για να βλέπει και δεύτερο πρόσωπο την κάμερα από άλλο τηλέφωνο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Είχα το miband 1s στο note 2 μετά πήρα το miband 2 και το note 4 και όλα καλά με αναγνώριση τα πάντα όλα τώρα έχω το mi5 και έχει το πρόβλημα. Αυτό που λες το έκανα.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
καλησπερα παιδια εχω ενα lenovo p 780 νεκρο εδω και καποιους μηνες και σημερα αποφασισα να ασχοληθω ακολουθωντας τα βηματα του οδηγου αλλα αν και κανω εγκατασταση τους vcom drivers δεν βλεπω καμια θυρα v com ετσι και ο υπολογιστης δεν βλεπει το κινητο το οποιο ειναι νεκρο. υπαρχει κατι αλλο να κανω?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
Και πως γίνεται αυτό στο δικό μου έχω εφαρμογή για να κανω λογαριασμό σε άλλο τηλ ποια εφαρμογή πρέπει να κατεβασω? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk