Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.
-
Εδώ και μία εβδομάδα έχω την κάμερα και από την πρώτη στιγμή δουλεύει αψογα .Ξαφνικά σήμερα ενώ την έβλεπα το πρωί κανονικά άρχισα να βλέπω μαύρο.Στο βίντεο όμως βλέπω κανονικά δλδ δεν έχει πρόβλημα ή κάμερα κάτι άλλο συμβαίνει.Τα φώτα σας plz Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν έβαλα την 7.3.2. 0 πριν διορθωθεί κατά λάθος έκανα και factory reset και εκτός από τις εφαρμογές mi τις οποίες και ξανά κατέβασα δεν έχω κανένα πρόβλημα το τηλ είναι σφαίρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδιά έχω περάσει την 7.3.2.0 και έχω πρόβλημα με όλες τις εφαρμογές mi και κυρίως με το mi fit και YI που με ενδιαφερουν . Δυστυχως η εφαρμογη mifit εχει σταματησει δηλαδη δεν ανοιγουν με τιποτα
-
music player scrobble
ΜήνυμαΣτην ουσία δεν ήταν πρόβλημα απλά έπρεπε να υπάρχει συμβατότητα μεταξύ του music player και scrobble. Οπότε κατέβασα το poweramp και το simple last.fm/scrobble droid και για να γινει το scrobble δηλ να στείλει τα τραγούδια πρέπει οι εφαρμογές να τρέχουν και οι τρεις μαζί.
-
music player scrobble
ΜήνυμαScrobble ειναι η επιλογη σε εναν music player ωστε ο lastfm ν α μπορει να τραβαει δεδομενα απο εκει.Συνηθως στατιστικα δεδομενα. Αλλα το προβλημα λυθηκε.
-
music player scrobble
ΜήνυμαΚαλημερα ποιο music player να κατεβασω για να μπορω να κανω scrobble την μουσική μου στο lastfm.εχω κατεβάσει το meridianplayer ,το Pi player και το black player και σε κανενα απο αυτα δεν εχει την λειτουργεια του scrobble.στο μονο που την ειχε ηταν το n7player που ομως μπερδευε το κομματι (σαν να ακουγοταν δυο φορες το κομματι με 2 δευτερα διαφορα.)
-
Λοιπον παιδια συγνωμη για τα κεφαλαια αλλα εκεινη την ωρα τα εχασα και ηθελα μια γρηγορη απαντηση για ξερω τι να κανω γιατι το κινητο δεν ηταν δικο μου.. τωρα αυτα που διαπιστωσα εγω που ειμαι σιγουροσ οτι τα ξερετε. οταν τo κιν εχει twrp δεν συνεργαζετε με το miflash και το λεω γιατι τελικα στο σπιτι με το mifslash ολα πηγαν καλα μιας και το τηλεφωνο δεν ειχε twrp. αυτην την στιγμη το φιλαρακι απολαμβανει το καινουργιο του τηλεφωνο με την καινουργια stable rom για την οποια διαπιστωσα σε πρωτη …
-
ΚΟΛΗΣΕ ΤΟ PC ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΘΕ ΖΗΜΙΑ....
-
ΤΟ δικο μου το εκανα χωρις προβλημα πηρα να κανω και ενος φιλου και περιμενω ενα τεταρτο και ειναι σταματημενω στο ιδιο σημειο να το κοψω;;;; sending cache 11752 kb
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από SNATSIDIS: “Αυτό έβγαλε αλλά γιατί πριν πηγαν ολα καλα και τώρα οχι;αυτη ειναι η λύση στο προβλημα ; ” αν και δεν ειναι επιβεβαιωμενο αυτο που θα σου πω..Πιθανολογω οτι δεν συνεργαζεται σωστα το mi-flash με το twrp. Καποια στιγμη ψαχναμε καποια μελη να βρουμε την αιτια σε αυτο το σφαλμα, αλλα εως τωρα δεν οδηγηθηκαμε σε ασφαλη συμπερασματα ” αν τελικα καταφερω να φλασαρω το κινητο θα στρωσει η εγινε ζημια;
-
Καλημέρα παιδιά…..έχω το redmi note 2 εδώ και τρεις μήνες περίπου. Μόλις το πήρα στα χέρια μου και με την βοήθεια σας ακολουθώντας τις οδηγίες έκανα καθαρή εγκατάσταση και αργότερα έβαλα και την επόμενη stable rom που βγήκε με απόλυτη επιτυχία. Όλα καλά μέχρι εχθές το βράδυ που είδα ότι βγήκε καινούρια rom . Επειδή δεν θυμόμουν ποια έκδοση είχα πήγα μέσα από το τηλέφωνο στην επιλογή επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης αν θυμάμαι καλά και ενώ έβλεπα τα zip αρχεία κάτι πάτησα κατά λάθος δεν ξέρω τι και με…
-
Stock in Europe New NO.1 S3 MTK2502 Capacitive Touch Screen Bluetooth 4.0 Smart Watch with Anti Lost & Remote Camera Support Health Monitoring online - coolicool ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ