Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• Το θέμα είναι οτι έχω μπλέξει με ένα lumia και ανυπομονώ να το ξεφορτωθώ.(Το μεγαλύτερο λάθος μου η αγορά windows phone) Άσχετο. Τι γίνεται και το κινητό δεν υπάρχει στις Ευρωπαικες αποθήκες? Άλλο λαθος μου και αυτό.

• Μένω Πάτρα και ρώτησα στο κεντρικο κατάστημα διαλογής.Τηλεφώνησαν στα κεντρικά της Αθήνας και ενημέρωσαν οτι πακετο, δεν!

• Θέλω να σκέφτομαι αισιόδοξα, αλλά με τόσα που έχω διαβάσει απο φίλους και απο την κοινότητα εδώ, αρχίζω να ανησυχώ. Ελπίζω να είναι η τελευταία εβδομάδα αναμονής. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Θα ενημερωσω με την παραλαβή!

• Από Σιγκαπούρη. Έστειλα μνμ στο Vickmall την Παρασκευή και μου είπαν να περιμένω και αυτή την βδομάδα. Υπομονή έχω, αλλά για πόσο δεν ξέρω.Την παραγγελία την έκανα μέσω PayPal Express Checkout.Υπάρχει θέμα με τα χρήματα, ή είμαι καλυμμένος?

• Το θέμα μου είναι οτι δεν υπάρχει ενημέρωση μέσω tracking number. Όλα έχουν κολλήσει. Έχω πάει 2 φορές στα κεντρικά του ΕΛΤΑ και επιμένουν οτι δεν έχει μπεί το πακέτο Ελλάδα.

• Καλησπέρα. Σας παρακολουθώ και ετοιμάζομαι σιγά σιγά για τα δικά μου σκαλίσματα στο κινητό, από την πρώτη μέρα που παρήγγειλα από vickmall στις 24 Μαρτίου.Το θέμα μου είναι ότι στην ενημέρωση μέσω 17track το πακέτο έχει κολλήσει < 2016-03-29 15:37 Arrival at Destination Post (Country: GR)>. Εννοείται ότι στα ΕΛΤΑ δεν υπάρχει το πακέτο. 20 μέρες είναι λογικές, αλλά έχω αγχωθεί που δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα. Τι κάνω? Έχω διαβάσει τα πάντα στις σελίδες σχετικά με παραγγελίες κτλ. Φοβερό το fo…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835