Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
@gkalen την 3.0.2-2 του mic εχω για kenzo.απο το screenshot που ανεβασα ομως δε φαινεται σα να λειπει κατι ? ειναι μετα απο πληρες φορματ και ανοιγμα 1η φορα της ρομ .
-
@gkalen μετα απο πληρες format ηταν αυτο..οχι δεν μου το εβγαζε με κοκκινα γραμματα.ποιο twrp να βαλω ?
-
@gkalen ναι αλλα σα να λειπει κατι μου φαινεται...
-
επειδη αποφασισα να ξανακανω ενα clean install τη rom με factory reset κλπ. οταν την κανω install απο twrp (και παλια το θυμαμαι οτι το εβγαζε) μου βγαζει λιγο μετα την αρχη ->" mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/userdata at /data:Device or resource busy" Παρ ολα αυτα συνεχιζει μετα και κανει κανονικα την εγκατασταση μεχρι τελους..πειραζει πουθενα αυτο ?
-
εχει καταφερει κανεις να συνδεθει snapchat ? με stable gtv εμπαινα κανονικα.. με gkalen δεν μ αφηνει αλλα και στο τελευταιο update του snapchat απ οτι καταλαβα μπλοκαρει rooted devices..το εχει αντιμετωπισει κ αλλος αυτο ?
-
Xiaomi note 3 pro:Δέν μπορώ να ανοίξω το κινητό, μετά απο επανεκκίνηση + locked bootloader HELP!
ΜήνυμαΟλα ενταξει παιδια! σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ολους! Το κινητο του φιλου ανοιξε κανονικα και ειναι σε global stable 8.0.2! special thnx to @geoanto555
-
Xiaomi note 3 pro:Δέν μπορώ να ανοίξω το κινητό, μετά απο επανεκκίνηση + locked bootloader HELP!
Μήνυματο εχω βαλει. windows 7 x64
-
Μήνυμαεχω κανει εγκατασταση universal drivers που εχουν στον οδηγο.απενεργοποιησα τον ελέγχο της ψηφιακής υπογραφής για όλα τα Windows x64 εκανα εγκατασταση miflash. εφοσον το κινητο δεν ανοιγει πως αλλιως να τους βαλω?τι αλλο να κανω ?
-
Μήνυμαστο miflash δε βλεπει το κινητο ομως
-
Μήνυμαααα οκ!σε fastboot δηλαδη φλασαρω ρομ μεσω miflash ?
-
Μήνυμασε fastboot με το Miflash ? δεν επρεπε ομως σε fastboot να το εμφανιζει στο list adb devices?
-
Μήνυμαδε μπορω να μπω σε edl mode με τιποτα. για αρχη το κινητο δεν το βλεπει σε fastboot το pc δηλαδη στο adb devices στο List δεν δειχνει τιποτα.στο recovery menu με volume up+power το βλεπει στο adb list και οταν κανω adb reboot edl το κινητο απλα κανει επανεκινηση
-
Μήνυμαmiflash μπορει να χρησιμοποιησει χωρις να εχει τις επιλογες debug?μπορω να την περασω και μεσω twrp ?
-
Μήνυμαεχει ξεκλειδωτο bootloader αλλα το θεμα ειναι να ειναι μια stable να μην ξαναπαθει κατι αντιστοιχο.οποτε την τελευταια global stable ?
-
Μήνυμαοκ! ποια rom λετε να βαλει ?
-
Μήνυμαπαιδια ο φιλος εχει Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language) απο vickmall.μετα απο restart επαθε αυτο που σας ειπε,οποτε δε μπορει να ανοιξει καθολου το κινητο και να ενεργοποιησει debug options για usb κλπ και οτιδηποτε αλλο χρειαζεται μεσα απο το κινητο.επισης δεν θελει να βαλει ελληνικη ρομ γιατι θελει τα OTA updates.Οποτε τι να κανει ? πειτε μου και θα τον βοηθησω εγω.Ποια να βαλει ? δεν τον πολυενδιαφερει να ειναι στα ελληνικα η οχι. p.s εγω ειμαι σε last gkalen
-
ΜήνυμαΜπερδευτηκε,Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language) αυτην εχει εγω του το παρήγγειλα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sioannis: “παιδια βγηκε καινουργια rom για το κινητο μου ” Λογικά μέχρι το βράδυ θα έχει βγει/... Μπαινεις ε'δω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files και την κατεβάζεις..” Σ ευχαριστώ για την απάντηση..θα το δοκίμασω.μπορεις να μου πεις κ εντυπώσεις για τις ρομ;ποια προτείνεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από george91: “Καλησπερα παιδια,ποια ειναι η καλυτερη rom κατα τη γνωμη σας ? ειμαι με 7.5.2 greek stable εδω και 1 μηνα αλλα τελευταια μου κανει κολπα και πιο συγκεκριμενα με ακουστικα και γενικως με βυσμα jack.ενω τα εχω συνδεδεμενα δουλευει το ηχειο αντι για τα ακουστικα και κατι τετοια περιεργα...με ενδιαφερει πολυ η καταναλωση μπαταριας γι αυτο και δεν πηγα σε 8 γιατι ακουσα για battery drain.για πειτε μου τη γνωμη σας κ εσεις!” Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος; Στάλθηκε από το Redm…
-
Καλησπερα παιδια,ποια ειναι η καλυτερη rom κατα τη γνωμη σας ? ειμαι με 7.5.2 greek stable εδω και 1 μηνα αλλα τελευταια μου κανει κολπα και πιο συγκεκριμενα με ακουστικα και γενικως με βυσμα jack.ενω τα εχω συνδεδεμενα δουλευει το ηχειο αντι για τα ακουστικα και κατι τετοια περιεργα...με ενδιαφερει πολυ η καταναλωση μπαταριας γι αυτο και δεν πηγα σε 8 γιατι ακουσα για battery drain.για πειτε μου τη γνωμη σας κ εσεις!