Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-105 από 105.
-
Παράθεση από Thracia: “@oYoshis_oMitsos Φίλε μου για μπρελόκ το ήξερα,ότι έβγαλε και κλειδιά πρώτη φορά το ακούω. Για ρίξε ένα πμ το μαγαζι Respect στον Έλληνα πωλητή και τις γνώσεις του. ” χαχαχα σωστος! Εχω αναφερει πιο πανω το ονομα το μαγαζιου, οποτε δε νομιζω οτι χρειαζεται το πμ Ωστοσο, θα εκτιμουσα μια αποψη για το ερωτημα που εδωσα στο προηγουμενο ποστ (kenzo/kate-->gearbest/aliexpress)
-
Παράθεση από evosmos: “ Ενδιαφερομαι για αγορα απο gearbest το Redmi note 3 pro(153 ευρω). ” Το κοιταζα κι εγω εχτες και μαλλον απο εκει θα το παρω, δυστυχως ομως στημ τιμη αυτη ειναι μονο το χρυσο. Να πω την αληθεια ετοιμαζομουν να γραψω ποστ για το αν πιστευετε οτι αξιζει ή τι κινδυνους εγκυμονει αλλα βλεπω οτι δεν τονισατε κατι παραπανω απο τη version της rom. Ωστοστο, αν και εχω κανει διαφορες αγορες απο το gb, υπαρχει κατι συγκεκριμενο που θα πρεπει να ζητησω ή να προσεξω? (προφανως απλο re…
-
Καλησπερα παιδια. Μολις ολοκληρωσα την εγγραφη μου στο αρκετα καλα οργανωμενο φορουμ που παρακολουθω κατι μερες τωρα, μιας και εχω ψηθει ασχημα να παω σε Xiaomi. Εχω σχετικα καταληξει στο Redmi Note 3 Pro 3/32, αλλα διαβαζα καποια do's and don'ts εδω στο φορουμ. Τσεκαρα αυτο το αρθρο, και συγκεκριμενα το σημειο που ελεγε να προσεχουμε για ξεκλειδωτους bootloader και τη rom με την οποια μας ερχεται το κινητο. Το κινητο το εχω βρει σε ενα skroutzομαγαζο στα 207~ και λεει οτι ερχεται με την MIUI-HE…