Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• xiaomi ant new firmware bans

johnzairis - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Περιμένω και 2η κάμερα (σήμερα μπήκε αεροπλάνο από κίνα). μόλις την πάρω θα ενημερώσω μήπως και αυτή βρίσκει το update. Πάντως αν googlαρεις το firmware version υπάρχουν αναφορές σε αυτό.

• Παράθεση από brougos: “Wow!!!Φαινεται πραγματικο κοσμημα......τσιμπημενο ομως......ξεφευγουν τα πραματα,η xiaomi ακολουθει τα βηματα της huawei πλεον με τετοιες τιμες....! ” Αν το συγκρίνεις με τις υλοποιήσεις της samsung & της LG με τον snapdragon 820 σίγουρα δεν ξεφεύγουν τα πράγματα. Αρκεί να καταφέρουμε να το πάρουμε με τις τιμές που ανακοίνωσε η Xiaomi και όχι αυτές που έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στα κινεζομάγαζα.

• xiaomi ant new firmware bans

johnzairis - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Maddoctor, τελικά ισχύει το θέμα με το firmware 1.8.6.1Α; Ακόμα δεν μου έχει βγάλει καν την αναβάθμιση σε κάμερα αγορασμένη απο gearbest (άρα κινέζικη έκδοση). Αν την δούμε την αποφεύγουμε;

• και εγώ το ίδιο θέμα. Έχει καταφέρει κανείς να το κάνει να δουλέψει τελικά?

• 498€ presale στο geekbuying για το 128GB. Αρκετά πιο πάνω από την τιμή που ανακοινώθηκε.

• Άρα, λογικά πάντα, με ένα otg ir learner θα γίνεται να μάθει κωδικούς η εφαρμογή. έχει δοκιμάσει κανένας το ir learner του zaparemote;

• Mi remote control και ir learning

johnzairis - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Υπάρχει τρόπος με την εφαρμογή της Xiaomi ή κάποια παρόμοια εφαρμογή να μπορεί να "μάθει" το κινητό τα remote που έχουμε ήδη; Η εφαρμογή της Xiaomi δεν έχει όλες τις συσκευές μέσα, και ακόμα και σε αυτές που έχει λειτουργούν μόνο τα βασικά κουμπιά. το zazaremote που βρήκα στο Play store λέει ότι υποστηρίζει ir learning αλλά με εξωτερικό αξεσουάρ σαν αυτό ir remote adapter. Με το ενσωματωμένο hardware που έχει το redmi note 3 αυτό δεν είναι εφικτό; Έχει δοκιμάσει κανείς το ir learner του zaparemo…

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

johnzairis - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Καλήσπέρα, το nova launcher που είχα στο προηγούμενο κινητό είχε μια ρύθμιση για Infinite Scroll στο home page. Υπάρχει κάτι παρόμοιο στο miui? Δηλαδή από την 3η-4η σελίδα με εφαρμογές πηγαίνοντας δεξιά να ξαναγυρίζει στην πρώτη.

• Δεν έχω κάνει το τηλ root μέσα από το super su. Είναι με το root access που δίνει η developer. Στο security--> permissions --> allow root access δεν υπάρχει καμία εφαρμογή. Εκτός αν μια λύση είναι να το κάνω root από supersu μέσω twrp και μετά full unroot. αλλά όντως, δεν το τολμάω πριν το επιβεβαιώσει κάποιος πιο ειδικός!

• Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό (το ανάποδο βασικά). πως μπορώ να κάνω unroot την ελληνική developer; Δυστηχώς με την ελληνική rom δεν δουλεύει το nova go. Γράφει ότι έχω root και δεν ανοίγει τα κανάλια.

• Recommend Apps

johnzairis - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Καλημέρα, είχα και εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα. αφού δοκίμασα διάφορα τελικά η λύση ήταν να κάνω εγκατάσταση το Mi Market από εδώ: [Apk File] Mi market Download - App - Xiaomi MIUI Official Forum Όταν το κάνεις εγκατάσταση, θα σου εμφανίσει κάτω από το όνομα του φακέλου ένα "διακόπτη" που μπορείς να απενεργοποιήσεις τις προτεινόμενες εφαρμογές.

• Καλησπέρα σε όλους, Δεν μου ήρθε sms αλλά όταν συνδεθώ με το unlocking tool, μου γράφει No phone connected, οπότε λογικά μπορώ να συνεχίσω. (Πριν με έστελνε να ζητήσω unlock). Για να αποφύγω να έχω ένα ακριβό τούβλο, μια επιβεβαίωση ότι έχω καταλάβει καλά. έχω την 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ) από vickmall με ελληνικά. για να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα του Bootloader και να βάλω την ελληνική από το forum πρέπει: 1. να ακολουθήσω αυτό τον οδηγό για να βάλω επίσημη fastboot rom [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastb…