Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Ναι, global stable εχω.
-
Καλημερα, ήρθε σε κανεναν αλλο ΟΤΑ ενημερωση 10.2? Την περασα και βλεπω οτι φτιαχτηκε το θεμα με τα εικονιδια ειδοποιησεων που εκοβε η οθονη notch.
-
Και εγω φιλε το ιδιο προβλημα εχω, εχω μονο το mi fit το ελληνικο της κοινοτητας και ο καιρος μια φευγει μια ερχεται και παρατηρησα οτι καποιες φορες ερχεται και η τρεχουσα θερμοκρασια και φευγει, να διευκρινησω οτι δεν εχω αλλο προγραμμα παραλληλα με το mi fit το ελληνικο της κοινοτητας, ουτε notify ουτε τιποτα αλλο.
-
Ενω εφτιαξε τωρα παλι εχει το συννεφο και λεει να συνδεθω με την εφαρμογη, εχω το notify και το mi fit σαν εφαρμογες στο κινητο, ας βοηθησει οποιος ξερει πως το φτιαχνω, ευχαριστω πολύ. Άλλο ενα θεμα που παρατηρησα ειναι οτι δεν παιρνω τις ειδοποιησεις απο το Facebook, μηπως παιζει ρολο οτι εχω το redmi note 6 που εχει θεμα με τα εικονιδια των ενημερωσεων λογω notch οθονης, μηπως εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα?
-
Ευχαριστω πολυ το εκανα και εφτιαξε, αλλο ενα που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να βλεπω εκτος απο την μεγιστη και ελαχιστη θερμοκρασια που δειχνει το band να βλεπω και την θερμοκρασια που εχει τωρα? ευχαριστω εκ των προτερων, καποιοι ειπαν οτι μπορω να βλεπω και την υγρασια.
-
Καλησπερα, εκανα την διαδικασια κανονικα και ενω ολα ειναι ενταξει με τα ελληνικα γραμματα εχω το εξης προβλημα, εκει που δειχνει τον καιρο στο band εχει βγαλει ενα συννεφακι και λεει συνδεθειτε με την εφαρμογη για ενημερωση και δεν δειχνει τις πληροφοριες του καιρου, παρακαλω μια βοηθεια.