Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Καλό μήνα με πιο πολλά goodies απο Xiaomi
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαιδιά, το μήνυμα δεν μου έρχεται με τον συγκεκριμένο παροχέα που έχω. Αν βάλω νούμερο απο παροχέα που παίρνει τα μηνύματα με το δικό μου accoount θα δουλέψει το ξεκλείδωμα η όχι?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΦίλε Iliaspsi, εκεί θα βάλεις τον κωδικό από το SMS που θα πάρεις αφουύ κάνεις την αιίτηση προηγουμένως
-
Παίδες, έχει επιστρέψει κανείς από Cyanogenmod 12.1 σε MIUI? Ηρθε η ώρα να επιστρέψω αλλά δεν ξέρω αν βρώ προβλήματα.
-
Μετά τα πολλά reboots απο τις 2 τελευταίες ROM αποφάσισα να πάω σε Cyanogenmod 12.1. Προς το παρών όλα καλά εκτός από το volume σε calls και speaker. Αν έρθει κάτι καλό απο MIUI τότε βλέπουμε αν αποφασίσω να επιστρέψω πίσω.
-
Παιδες, Με αυτή τη ROM εκτός απο τα reboots έχω και με το bluetooth πρόβλημα στο MI4. Δεν μπορώ να πάω ούτε πίσω στη 5.11.26. Εχω Mi Recovery δεν ξέρω αν πρέπει να παω σε CWM. Τι προτείνετε?
-
Παίδες, έχω προσέξει ότι τα reboots συμβαίνουν όταν χάσεις το wifi connection. Ελπίζω με το update της Παρασκευής να διορθωθεί και να μην χρειαστεί να πάμε σε πιο παλιά έκδοση.
-
Εχω προσεξει οτι μετα το update σε 5.11.1 απο 5.10.8 (Redmi Note 2) η μπαταρια ενω δειχνει να φορτιζεται αντιθετως ι σταθμη παει συνεχως προς τα κατω. Ετυχε σε κανενα κατι τετοιο?