Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Είναι εύκολο να έχω ένα link του "official" λογισμικού? Φοβάμαι μη βάλω κινέζικο τελείως και άντε να βγάλω άκρη μετά. Ήδη το κινητό βγάζει κάτι κινέζικα άσχετα. Άποψη έχει ο καθένας και την εκφράζει συνήθως ελέυθερα και φυσικά κρίνεται απο αυτή. @NasDriver Όταν λές να μας επιτρέψεις εννοείς εσένα και τον pavlidisc ή εννοείς την άποψη του forum ως "συντονιστής" Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω για ποια "κατηγορώ" μιλάς? Εννοείς που κατηγόρησα την συσκευή?
-
Μου λες να μη κριτικάρω τη συσκευή μου. 1 Γιατί δεν την ρύθμισα σωστά. Η συσκευή υποτίθεται ότι εχει default ρυθμίσεις να ειδοποιεί τον χειριστή σε social apps οπως αυτά που ανέφερα άμεσα χωρίς κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Έχω ήδη χάσει αρκετό χρόνο ψάχνοντας τι μπορεί να φταίει. Το χειρότερο όμως είναι ότι έχασα πάμπολες ειδοποιήσεις τον δεδομένο χρόνο που έπρεπε να τις είχα πάρει. Είναι ο λόγος για τον οποίο αγόρασα το κινητό. Μου λες δηλαδή να ρυθμίσω το κινητό να εκτελεί κάτι για το οποίο κατασ…
-
Καταρχή σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Εσύ ποια ρομ προτείνεις? Με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν στεθερή να λειτουργούν όλα απροβλημάτιστα και να μη χρειάζεται να πειράζω όλη την ώρα.. Τα είχα κάνει αυτά που μου είπες εκτός από αυτό με το λουκέτο.. Ελπίζω να δουλέψει τώρα... Έχει κάτι λάθος αυτή η έκδοσή?
-
Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι ένας καινούργιος κάτοχος του mi4c. Το πήρα γιατί χρειαζόμουνα δικαρτο κινητό για μία περίοδο 6μηνών. Έχει επιξεργαστή κορυφαίο, χαρακτηριστικά μια χαρά και έτσι το πήρα. Πάμε τώρα στο αλλά: Επειδή είμαι στο εξωτερικό επικοινωνώ με ελλάδα κυρίως με viber, facebook, messenger και τέτοια δηλαδή ιντερνετ. Το έρμο όμως δεν με ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο πότε στέλνει ο άλλος μηνυμα. Αν περάσουν πάνω 10 λεπτά με το κινητό στην αναμονή δεν ειδοποιεί. Αυτό εχει σαν αποτέλεσμ…