Το id και το pass στα έστειλα με pm Sent from my iPhone using Tapatalk =============== Νοε 26th 2017, 11:21pm =============== @geoanto555 Σε ευχαριστω πολλη για την πολυτιμη βοηθεια σου και για τις γνωσεις σου που μοιραστηκες μαζι μου! Τελικα αποφασησα να βαλω glabal rom μιας και ειναι για χρηση απο αλοδαπο!
Δεν μπόρεσα να κάνω κατι! Το κινητό αναγνωρίζετε απο τον υπολογιστή μόνο χωρίς τη μπαταρία πάνω οταν πάω να βάλω άλλη ρομ μου λέει error «δεν εχει οριστεί αναφορά αντικειμένου σε μια παρουσία αντικειμένου» Sent from my iPhone using Tapatalk
Τωρα το κατάλαβα απλα πάτησα αυτο το error και επειδη υπήρχαν αρκετοί κυρίως σε ξένα φόρουμ με παρόμοια προβλήματα γι αυτο το έκανα! Τωρα κατεβάζω νέα ρομ μακάρι να μην εχω αλλο θεμα! Sent from my iPhone using Tapatalk
Στη διαχείριση συσκευών το αναγνωρίζει κανονικα πήγα με το mi flash να περάσω σλλη ρομ αλλ μου έβγαλε error forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46372/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46373/ Sent from my iPhone using Tapatalk
Πουθενα τιποτα! Βέβαια τωρα δεν το εχω δει Γιατι το άφησα σπίτι αλλα προσπάθησα να το βάλω σε fast boot με το volume down + powerαλλα τιποτα Sent from my iPhone using Tapatalk
Απο το λινκ που μου έστειλες! Xiaomi MIUI Official Forum κατέβασα τη τελευταία global stable rom forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46350/ Sent from my iPhone using Tapatalk
Εκανα και τωρα μοθ λεει 219 οποτε μαλλον ειχε δικιο και πρεπει να περιμενω! =============== Νοε 25th 2017, 12:40pm =============== Καλημερα, θα ηθελα παλι την βοηθεια σας! μετα απο μερες και αφου τελικα περιμενα 222 ωρες για να μπορω να ξεκλειδωσω την συσκευη μου τελικα ξεκλειδοθηκε και προσπαθησα να ακολουθησω τον οδηγο που μου εστειλε ο 8@nos για να περασω νεα ρομ αλλα μου εβγαζε ενα σφαλμα "Mismatching image aand device error" μετα απο ψαξιμο στο φορουμ βρηκα αυτο τον οδηγο Διορθώστε το "Mism…
Κλαησπερα σας οπως γραφω και στον τιτλο ειμαι νεος κατοχος xiaomi συσκευεις και συγκεκριμενα εχω αγορασει το xiaomi redmi note 5a με κινεζικη ρομ,και καπου εδω ξεκινανε τα προβληματα!εχω προσπαθησει χωρις επιτυχια να το ξεκλειδωσω ετσι ωστε να βαλω καποια global rom αλλα ματαια! θα ηθελα την βοηθεια σας! MIUI VERSION: MIUI 8,5 STABLE 8.5.10.0 (NDKCNED) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!