Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Βρε παιδιά... Εγκατέστησα τους kedacom drivers συμφωνα με τις οδηγιες. Αναγνωρίζεται και σε USB 2.0 και σε 3.0. Παρ' όλα αυτά, όταν δωσω adb devices η συσκευή δεν εμφανίζεται. USB debugging εννοείται ειναι ενεργοποιημένο. Το τηλ. είναι το Mi8. Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ (και τον NasDriver για την πολύ καλή δουλειά)
-
Smart Lock
ΜήνυμαThanks
-
Smart Lock
ΜήνυμαΔιάβασα κάπου ότι δεν δουλεύει στη Miui... Το περίεργο είναι ότι μέχρι πρόσφατα σε μένα δούλευε κανονικά (αφου μου έδωσε την επιλογή μόλις πρωτοσυνδεθηκε) και ξεκλείδωνε με το Bluetooth του αυτοκινήτου. Ξαφνικά τίποτα. Καμμιά ιδέα?
-
Χαχαχα! Μετά όμως θα με τρώει ο πισινός μου! Ο πειρασμός θα είναι μεγάλος! Τέλος πάντων θα το κανω, ειναι σωστή η συμβουλή σου και σ' ευχαριστώ.
-
@George Kaggelaris Μπράβο ρε φίλε, εισαι πολύ ωραίοςςςςςςςςς! Και voice στο τέλος, και απλό και κατανοητό μενού... Μερακλίδικη δουλειά! Μπράβο και πάλι.
-
Εννοείς να ξεκινήσω και να ολοκληρώσω την διαδικασία εγκιρισης με το mi account ώστε αν χρειαστεί να το ξεκλειδωσω ή να το ξεκλειδωσω και να το έχω ξεκλείδωτο από τώρα? Πφφφφ... μου φαίνεται ότι οι καλές εποχές που τα πράγματα ήταν πιο απλά παρέρχονται...
-
Τι ωραία! Παντως χρησιμοποίησα το XiaoMiTool V2 και μου λέει ότι o bootloader ειναι κλειδωμένος, αρα οκ... Δεν σκεφτομαι προς το παρόν να το πειράξω (αν και ΟΛΑ τα προηγούμενα τηλέφωνά μου τα σκάλιζα). Ελπίζω να μην με πιάσει καμμια φαγούρα αργ'οτερα
-
Ωραία... Το θεμα ειναι οτι το τηλεφωνο το βλεπει το pc κανονικά αρα μονο σε fastboot mode εχω το θεμα. Τελος παντων ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις
-
Εναν Ryzen 5 2600
-
Sorry αλλα... Ποιό δεν εχει ενεργοποιηθεί???
-
Ευχαριστω για την απάντηση! Ναι, εβαλα. Το αποτελεσμα ιδιο... Αυτο...
-
Γεια σας κι απο μενα παιδιά! Αν και παλιο μελος, εχω ασχοληθει ελαχιστα κι αυτό γιατι για μεγαλο διαστημα ημουν σε άλλα τηλεφωνα... Προσπάθησα να ριξω μια ματια στο φόρουμ για το θεμα που με ενδιαφέρει αλλά ειναι μάλλον τεράστια τα σχετικά topic, οπότε καντε υπομονή αν το ερωτημα εχει απαντηθει ηδη καμμιά 500αρια φορές. Λοιπον, εχουμε και λέμε... Πηρα το Mi8 πριν λίγες μέρες. Ειχα ριξει μια ματιά προηγουμενως στα σχετικα με τις δυο version που κυκλοφορούν. Το κουτί ειχε αυτοκόλλητο "Global Versi…
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
ΜήνυμαΧαχα! Μου έβαλες ψιλους στ' αυτιά! Πάντως την είχα αγοράσει εγώ ο ίδιος απο τo merimobiles οπότε μάλλον εντάξει είναι. Εκτός κι αν το merimobiles αρχισε να πουλάει fake συσκευές
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Μήνυμα@'Bodai' Ευχαριστώ για την απάντηση. Το δοκιμασα πρωτο - πρώτο αλλά τζίφος... Η rom φαίνεται ν' αλλάζει (γραφει πχ. MIUI the greekz) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Επίσης μου κάνει εντύπωση οτι ενώ η ελληνικη rom αναφερει πως δεν υπαρχουν αχρηστες γλώσσες μεσα παρα μονο αγγλθκά ελληνικά και κινέζικα, εγώ βλέπω όλες τις γλώσσες μέσα. Κατι παιχνίδια που είχε μέσα βρίσκονται ακομα εκει. Δεν θα επρεπε αφου γίνεται wipe το data partition να χάνονται? Περίεργα πράγματα...
-
ΜήνυμαΠαιδιά εδω ενα θεματάκι... Ενας φίλος που του συστησα το Redmi 1 μου έφερε το κινητό του που εκανε το εξησ: Μολις το άνοιγε μετα απο ελάχιστη χρήση (κυρίως ανοιγοντας εφαρμογες όπως οι επαφές και το ημερολόγιο) το τηλ. εβγαζε μύνημα "mi.Home" has stoped working. Υπέθεσα ότι είανι θεμα της rom. Κατεβάζω την τελευταία ελληνική (stable 29) κανω Update μεσα απο το κινεζικο recovery (3e) και το προβλημα εξακολουθεί. Υπέθεσα (δεν έχω εμπειρία του MIUI) ότι αφού κανει update δεν κανει full wipe απλως α…
-
Πωτο μου ποστ παιδια, καθως πηρα για την γυναικα μου ενα Hongmi. Ειχε καποια προβληματάκια με τα μισα ελληνικα που ειχε η rom που είχε αρχικα αλλά τωρα με την GTV 3.8 όλα είνα αψογα! Γλύτωσα και την γκρίνια της γυναίκας μου, που είχε αρχίσει... Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν να γραψουν οδηγούς και γενικότερα για κάθε ποστ που βοήθησε.