Μετά από 100αδες προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα σήμερα ξαφνικά συνδέθηκε, έκανε update (θυμίζω ότι μέχρι σήμερα δεν μπορούσε) και αφού ολοκλήρωσε, η λειτουργία μέτρησης παλμών αποκαταστάθηκε. Αυτά προς ενημέρωση και ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
Οτι έχω προβλήματα όρασης λόγο ηλικίας είναι αλήθεια. Φόρεσα γυαλιά αλλά και πάλι δεν βλέπω κάτι σχετικό στο 1ο μήνυμα του θέματος!!! Τώρα φοβάμαι μη χαρακτηριστώ εκτός από πρεσβύωπας και τίποτε άλλο....χαχαχαχα
Ετρεξα αυτό που έχεις στην 21η απάντηση αλλά μου βγάζει την εφαρμογή για το Band1 (το ίδιο περιγράφετε και στην 22η απάντηση) Σ ευχαριστώ για την βοήθεια
Οχι. Συνδέετε κανονικά. Βλέπω και καταγράφει τα πάντα εκτός από τους παλμούς (ούτε από τo Mi ούτε από την εφαρμογή) Έχω κάνει επανεγκατάσταση αλλά τίποτε.
Από τις 12/3 έχω και γω το ίδιο πρόβλημα. Δεν μου μετράει τους παλμούς. Μόλις ανοίξω την εφαρμογή (version 2.4.1 - algorithm 1.0.95) προσπαθεί να κάνει update φτάνει στο 20% μου κλείνει το Bluetooth του τηλεφώνου και φυσικά βγάζει error (Couldn't update Band). Έχω firmware version V1.0.1.34 Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια