Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 87.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Σήμερα φόρτισα 2η φορά το mi band 3 μου. Και όταν το έβγαλα από φόρτιση δε συνδεόταν ούτε στο mi fit. Μπήκα εδώ και βλέπω νέα έκδοση. Λέω θα την περάσω και λογικά θα συνδεθεί. Την πέρασα και τίποτα. Δεν συνδέετε. Τι να φταίει. (Έχω κινητό redmi note 4X και στο Bluetooth δεν έχει επιλογή κατάργηση συσκευής για το mi band 3 ώστε να το καταργήσω και να συνδεθώ ξανά. Ενώ σε άλλη συσκευή που είμαι συνδεμένος υπάρχει επιλογή κατάργησης. ) Παράθεση από poseidvn: “Πήγαινε κ κάνε διαγραφή όλων…
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Σήμερα φόρτισα 2η φορά το mi band 3 μου. Και όταν το έβγαλα από φόρτιση δε συνδεόταν ούτε στο mi fit. Μπήκα εδώ και βλέπω νέα έκδοση. Λέω θα την περάσω και λογικά θα συνδεθεί. Την πέρασα και τίποτα. Δεν συνδέετε. Τι να φταίει. (Έχω κινητό redmi note 4X και στο Bluetooth δεν έχει επιλογή κατάργηση συσκευής για το mi band 3 ώστε να το καταργήσω και να συνδεθώ ξανά. Ενώ σε άλλη συσκευή που είμαι συνδεμένος υπάρχει επιλογή κατάργησης. )
-
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαι εγωε το δικό μου mi band 3 έχω πρόβλημα με τη σύνδεση στο gadgetbridge δε συμδεετεε τίποτα. Και GPS ανοιχτό και επανεκκινήσεις κ πάλι τίποτα. Edit: οκ συνδέθηκε τελικά
-
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από DimosVas: “Καινουριο firmware και δεν έχει πάλι οθονη μαζί με την ώρα και τα Βήματα και το ποσοστό μπαταρίας???? Γιατί??? ” Υπομονή, όλα θα γίνουν! Έχουμε και ζωές ξέρετε. Δεν πληρωνόμαστε για ότι προσφέρουμε δωρεάν! ” Ναι το καταλαβαίνω. Απλά μετά το προηγουμενο update είχε ειπωθεί αυτό με το ποσοστό μπαταρίας και λογικά θα γινότανε με το επόμενο update. Αναμένουμε στο επόμενο λοιπόν. Πολλά μπράβο για τη δουλειά και καλή συνέχεια
-
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαινουριο firmware και δεν έχει πάλι οθονη μαζί με την ώρα και τα Βήματα και το ποσοστό μπαταρίας???? Γιατί???
-
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από DimosVas: “Καλησπέρα. Είδα στα τελευταία ποστ (817 και 836) φωτό με αρχικες οθόνες από mi band που η μία είχε πάνω το σημαδακι μπαταρίας και η άλλη ενδιαμεσα στην ώρα και στην ημερομηνία το ποσοστό μπαταρίας. Ποτέ προστέθηκε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι? Έχω περάσει τα πιο πρόσφατα και δεν είδα να έχει αυτές τις οθόνες να τις επιλέξεις..... Μπορεί κάποιος να πει γι'αυτό? ” Αυτή την εικόνα όπως στο #817 θα την δεις όταν η μπαταρία πέσει χαμηλά κάτω από 16% με …
-
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Είδα στα τελευταία ποστ (817 και 836) φωτό με αρχικες οθόνες από mi band που η μία είχε πάνω το σημαδακι μπαταρίας και η άλλη ενδιαμεσα στην ώρα και στην ημερομηνία το ποσοστό μπαταρίας. Ποτέ προστέθηκε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι? Έχω περάσει τα πιο πρόσφατα και δεν είδα να έχει αυτές τις οθόνες να τις επιλέξεις..... Μπορεί κάποιος να πει γι'αυτό?
-
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Είδα στα τελευταία ποστ φωτό με αρχικες οθόνες από mi band που η μία είχε πάνω το σημαδακι μπαταρίας και η άλλη ενδιαμεσα στην ώρα και στην ημερομηνία το ποσοστό μπαταρίας. Ποτέ προστέθηκε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι? Έχω περάσει τα πιο πρόσφατα και σδεν είδα να έχει αυτές τις οθόνες να τις επιλέξεις.....
-
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΠιο να περάσουμε σαν τελευταίο αυτό που έχει κατάληξη fw η αυτό με κατάληξη res??
-
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΔεν υπάρχει επιλογή για ευαισθησία βημάτων? Κάνω 70 και μετράει 270.....
-
DimosVas81 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Μόλις πήρα σήμερα το mi band 3 και πέρασα τη δικιά σας εφαρμογή. Πιστεύω να την πέρασα καλά. Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι. Διάβασα κάπου ότι έχει να το ρύθμισης σε 2-3 εκδόσεις να το πω. Τι σπορ και άλλες δυο. Που μετράει διαφορετικά τα βήματα κ.α. Δε βρήκα όμως κάτι τέτοιο πουθενά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Επίσης κάτι διάβασα για μουσική και ελληνική γλώσσα. Ούτε γι'αυτό βρήκα κάτι. Ευχαριστώ.
-
Ραδιοφωνο
ΜήνυμαΜου φαίνεται παράξενο να μη υπάρχουν εφαρμογές για ραδιόφωνο χωρίς ροοτ. Αυτό ψάχνω εγώ. Εφαρμογή για ραδιόφωνο χωρίς ρουταρισμενο κινητό κ αν είναι δυνατόν με RDS. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Ραδιοφωνο
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. Η ενσωματωμένη εφαρμογή δεν σε καλύπτει; :)” Όχι. Είναι πολύ απλή.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ραδιοφωνο
ΜήνυμαΚαλημερα σας. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ραδιοφώνου να βάλω και αν έχει και rds ακόμη καλύτερα. Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω. Μόνο με ιντερνέτ υπάρχει.