Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-87 από 87.
-
Μπαντες κινητου
ΜήνυμαΕυχαριστω παιδια να στε καλα....
-
Μπαντες κινητου
ΜήνυμαΑ νταξει τωρα καταλαβα. το ειδα οκ. το βρισκω αδιανοητο παντως με τοσες χιλιαδες εφαρμογες και να μη υπαρχει καποια που να δειχνει ολα τα χαρακτηριστικα του κινητου.
-
Μπαντες κινητου
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τηλέφωνο > καλείς τον κωδικό *#06# Θα σου βγάλει τα IMEI ” ξερω που ειναι το ιμει. απλα σε ποιο σαιτ να το τσεκαρω για να μου βγαλει τα info
-
Μπαντες κινητου
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε με αυτήν, αν και περισσότερες θέλουν και root https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery&hl=el ” θα το δοκιμασω ευχαριστω
-
Μπαντες κινητου
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Το κουτί έχει επάνω το IMEI του κινητού, το οποίο υπάρχει και μέσα στο κινητό σου και μπορείς να το τσεκάρεις. ” που το τσεκαρω?
-
Μπαντες κινητου
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπορείς να ανεβάσεις μία φώτο από το κουτί της συσκευής ? Ειδικά από την πλάγια πλευρά, να δούμε ένα γράφει "Global Version" ? ” το εχω διαβασει αυτο που μου λες. και το εχω δει. αλλο ρωτησα ομως εγω. θελω να μαθω αν υππαρχει ενα προγραμματακι η καποιο μενου που να αναγραφει τα πραγματικα δεδομενα του κινητου και τις μπαντες. γιατι οπως σου αλλαζουν τις ρομ μπορουν μα σου αλ΄λαξουν και το κουτι.
-
Μπαντες κινητου
ΜήνυμαΚαλησπερα. νεος στο φορουμ και με νεο κινητο το xiaomi redmi note 4X. Διαβασα αρκετα για τις μπαντες και εχω την εξης ερωτηση. Δεν υπαρχει ενα προγραματακι η καποιο μενου μεσα στο κινητο που να λεει ποιο τυπο κινητου εχεις και ποιες μπαντες εχεις? Γιατι απο το μενου ''σχετικα με το τηλεφωνο δεν βγαζεις και πολυ ακρη'' ευχαριστω