Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαδυστυχώς εγώ συγκεκριμένα έχω δοκιμάσει πολλά και δε δούλεψε τίποτα. και τον οδηγό που έστειλε ο @spiderman3 Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαοκ θα προσπαθήσω. να φανταστώ πάντα πρέπει να κάνω disable driver signature enforcement ε? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαδυστυχώς εγώ είμαι πολύ μακριά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού χαχα Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυματα ίδια @kxt δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή πάλι τίποτα. πλέον τι κλείνω κια το στέλνω πίσω. ελπίζω να είμαι τυχερός και να μου στείλουν άλλο αλλιώς θα περιμένω καλύτερη λύση στο μέλλον Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Windows 32 ή 64 έχεις ? ” windows 10 x64 μπορω να δοκιμασω σε vm? εαν κανω ενα vm με fresh windows 10 x64 ισως αλλαξει το θεμα με τους drivers. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@elco δεν είσαι κάπου κοντά Θεσσαλονίκη να έρθεις 19 την συνάντηση μας??” είμαι Αμερική. σε κάνα μήνα και που θα έρθω Ελλάδα ίσως χαχα Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμα@Bodai έχω δοκιμάσει με όλες τις official roms chinese global/dev και με τις 4 που έχει η xiaomi. το μόνο που σκέφτομαι είναι πλέον ότι φταίνε οι drivers στο Laptop μου. θα δοκιμάσω σε φίλου μου ως τελευταία λύση. μετά θα μπει στο μπλέντερ Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμααπό ότι κατάλαβα είχε custom rom του gearbest από εκεί τι πήρα. προσπαθώ εδώ και μέρες με τους οδηγούς να το φτιάξω αλλά τζίφος. αν διαβάσεις το thread εδώ θα δεις τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από spideman3: “Τελικά μεγάλη μακακία της xiaomi με το κλείδωμα των συσκευών της. Διαβάζω αυτά που τραβατε και τρέμω στην ιδέα να δώσω 300€ με 400€ για αγορά κινητού και να πάθω κάτι από αυτά που αναφέρεται. Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Φίλε μου δεν νομίζω ότι είναι μ@κ@κια της Xiaomi αλλά δίκια μας Γιατί είμαστε ανυπόμονοι και ψηλό τεμπέληδες.Θα μπορούσε ο κάθε ένας απο την ημέρα που το παρήγγειλε να είχε κάνει την αίτηση και να είχε εγκριθεί μέχρι να παρα…
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαστο device manager φαίνεται όταν κάνω το pin point method το βλέπω εκεί. τι σημαίνει εάν έχω πρόβλημα με το partition? παπαλα η συσκευή? να συνεχίσω να το flashαρω μήπως και μου κάτσει κάποιο καλό? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαδυστυχως τιποτα δε δουλεψε παλι. Δοκιμασα αυτο που μου ειπε ο @Angelo. το φορτισα 3-4 ωρες εκανα flash το αφησα καμια ωρα με ολα τα καλωδια αποσυνδεδεμενα το ανοιγω και παλι μενει εκει που ηταν. κολλημενο στο logo Mi. Δεν μπορω να καταλαβω αφου ολοκληρωνει τη διαδικασια επιτυχως του flashing γιατι μετα δεν ξεκιναει. Υπαρχει περιπτωση να φταινε οι drivers? Να δοκιμασω και σε κανενα αλλο pc μπας και? Εχω αρχισει και στερευω απο ιδεες και το προβλημα παραμενει. Στο abd devices δε μου βγαζει πλεον κ…
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμα@lallasgr το κινητό δεν ανοίγει για να μπορέσει να το βρει. είναι σε bootloop απο την πρώτη μέρα. εκείνη τη μέρα έκανα τον λογαριασμό από το κινητό και συνδεθηκα μετά από τη σελίδα. οπότε να υποθέσω ότι είναι authenticated? έχω δοκιμάσει από διαφορετικές τοποθεσίες πανεπιστήμιο σπίτι. καμία διαφορά δυστυχώς. να επαναλάβω ότι το κινητό από την πρώτη μέρα και μετά είναι μόνιμα στο logo και μπαίνει μόνο fastboot χωρίς το pin method Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαμε λογαριασμό αλλού πως θα γίνει αφού το κινητό δεν bootarei? εμένα που μου έστειλαν SMS και υποτίθεται ότι μπορώ να το ξεκλειδωσω μου κολλάει στο 50% και λέει "can't verify device" Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαμερικές φορές εμένα μου έπαιρνε μέχρι και 10 λεπτά για να το πετύχω Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυματο κάνεις μέχρι να σου βγάλει 9008. το θεμα με το pcsuite δεν εχω ιδεα γιατι σου συμβαινει Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυματο βραχυκυκλωμα που είπες τι εννοουσες? δεν άνοιξες την συσκευή και έδωσες τα pins της πλακέτας? Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαξαναβάλτο σε edl με το pin point method Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαφανταζομαι στο MiFlash. εαν δεν εισαι σε download mode βγαζει error οταν πας να κανεις flash οτι ειναι κλειδωμενη η συσκευη και δεν μπορει να συνεχισει. @kxt οταν πετυχαινεις το βραχυκυκλωμα, στο device manager του υπολογιστη σου, πως αναγνωριζει την συσκευη στα Ports. λεει κατι με loader9008 η την εχει σαν diagnostics?
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμα@Angelo. ωραία θα δοκιμάσω τα βήματα που μου είπες και θα επιστρέψω. ελπίζω να δουλέψει γιατί είμαι έτοιμος να το σπάσω χαχα Sent from my Nexus 5 using Tapatalk