Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-43 από 43.
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμα@kxt καπου το ειχα δει και αυτο στα forums της xiaomi αν ψαξεις θα βρεις λυση για αυτο
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμα@Angelo. φιλε εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις και τιποτα. Dev china και global. το θεμα μου ειναι γιατι δεν ανοιγει αφου κανει flash μια χαρα. εκει δεν καταλαβαινω και δυστυχως δεν εχω μεγαλη εμπειρια @kxt το κολπακι με το 2 pin method θελει μεγαλη υπομονη και προσοχη. καθε φορα που θα το βραχυκυκλωνεις θα αλλαζει μια στο 9008 μια σε αλλα modes. δοκιμη και σφαλμα ειναι η δουλεια. υπομονη και επιμονη μεχρι να σου βγει στο device manager to 9008. @lallasgr οπως ειπα και στον @Angelo. εχω δοκιμασει…
-
Το Brickαρα τελείως;
ΜήνυμαΠαιδες χαιρετω! Νεος στην παρεα αφου ειναι η πρωτη μου φορα που αγορασα xiaomi κινητο και ελπιζω να ξεπερασω το brickarisma για να μην ειναι η τελευταια μου. Η ιστορια μου ειναι ομοια με του φιλου οποτε γιαυτο τα γραφω εδω. Long story short που λεμε εχω το RN3pro SD και εκει που μιλουσα εκλεισε και βρεθηκε σε bootloop. Εχω δοκιμασει τα παντα και το κινητο ειναι μονιμα ανοιχτο (πλακετα εξω) πλεον αφου εχω γινει μαστερ των πινεζων. Χωρις πολλα πολλα παω στο παρασυνθημα. Αφου καταφερνω και το βαζω …