Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Παράθεση από bilis1234: “ Κάπως αργά φίλε μου!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ελα ρε bill μην του το χαλας τωρα του ηρθε τωρα ψηφισε .. Σημασια εχει η κινηση
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Από τη μία έχεις τα δικιά σου. Και εγώ όταν το είδα ξενέρωσα, αλλά ήταν στους όρους της ψηφοφορίας από την αρχή. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να ισχύει τουλάχιστον το αντίστροφο, δηλαδή 30% να αποφασίζουν αυτοί και 70% ότι βγάλει η κάλπη...” Ετσι οπως ειπες εσυ φιλε μου Sakoumidis ή αλλιως ξες 50%η ψηφοφορια και 50% αυτοι και αν χρειαζοταν μια ακομα ψηφοφορια αναμεσα στα δυο site .. μου φαινεται και πιο δικαιο
-
ολο μλκιες αυτοι οι κινεζοι αμα ειναι τη την θελουνε τη ψηφοφορια αμα ειναι η αποφαση τους να καθοριζει ποιος θα βγει νικητης pffff
-
παιδια αυτο με το 70% τη ειναι τη πεζει?
-
Χρονια πολλα και καλη χρονια απο εμενα παιδια με υγεια και ευτυχια με πολλες διακρισεις σαν γκρουπ και ο καθενας ατομικα οτι επιθυμει
-
παιδια τελικα τη εγινε παιδες νικησαμε βγηκε αποφαση?
-
Πωωω τη ωραιο που ειναι ρε παιδια..! Κλαίγονται επειδή χασανε απο μια χωρα 10m. Βλεπω πως εχουν τρελαθει και λιωνω στα γελια . Τα παλικαρια ειναι αθλια . Δημητρη καλα τους τα εχωσες φιλε.. Να δουμε τη θα πoουν και οι ADMIN και να πανε να @$#!@ οι ινδοι Εγω εχω ενα να πω και να μην βγουμε πρωτοι congratulations to all Ειμασταν εξαιρετικοι... για μενα στα @@ η ψηφοφορια και 10 να βγαιναμε δεν παιζει κανενα ρολο για μενα γτ εδω μετραει οι δουλεια που κανουν ολα τα μελοι οσοι αφιερονουν χρονο για να…
-
τη κανουν ρε οι κλεφτες δεν μπορουν να δεχτουν οτι χασανε απο ενα ελληνικο site και κανουν οτι μπορουν για να κανουν την ανατροπη ? Δεν μπορουν να μας νικησουν και ας κρατησουν τη ψηφοφορια οσο θελουν ανοιχτει Congratulations all of you Παμε γερα
-
Γνήσια η όχι
ΜήνυμαThank you so much
-
Γνήσια η όχι
ΜήνυμαΦανταστικά Μηπως γνωριζεις κανενα μαγαζακι που να ειναι εμπιστοσύνης ? Να τα αγορασω original?
-
Γνήσια η όχι
ΜήνυμαΣαν καινουργιος χρηστης της xiaomi και μην ξέροντας αρκετα για τα gadget της Θα ηθελα να αγοραασω τα piston 3 βρηκα καποια αλλα ειμαι λιγο δύσπιστος αν ειναι γνησια η οχι παρακατω σας παρεχω το λινκ με τα piston 3 που βρηκα θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι αυτα και αν αξιζει να τα αγορασω Piston 3 <---------------- Ευχαριστω για τη βοηθεια σας
-
ενταξει παιδια τη περιμενουμε? λες και δεν ξερουμε πιοι θα ειναι νικητες? Εμεις θα ειμαστε οποτε ξεκινηστε τα πανηγυρια.. Ηταν καλη αλλα ειμαστε πολυ καλυτερη
-
Σερφαροντας στο ιντερνετ βρηκα ενα site σχετικα με το mi6. Ακομα δεν βγαλανε το mi5 κοιτανε για το mi6. Ισχυει οτι τον ιουνιο του 16 θα βγει το mi6 η το site ειναι οτι νανε. Κοιταξτε τη σελιδα Xiaomi mi6 Καποια χαρακτηριστηκά - 5.2” Ultra HD 4K screen display with a resolution of 4096 x 2160 - Qualcomm Snapdragon octa-core processor clocked at 2.5 GHZ - 23 MP rear-facing camera - 7 MP front-facing camera - 2450 mAh battery - Composite metal uni-body design with rear glass
-
+1 και απο εμενα
-
στους 28 η διαφορα μπραβο σε ολλους
-
Υπερθερμανση
ΜήνυμαΕυχαριστω και παλι παιδια
-
θα τους φαμε λαχανο λεμε
-
Υπερθερμανση
Μήνυμαευχαριστω πολλυ ρε αλανια και συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανετε και το σαιτ .. Κατι τελευταιο να μην σας ζαλίζω αλλο υποτηθεται στο antutu να εβγαζα περισσοτερη βαθμολογια με αυτην τη ρομ το λεω γιατι με την προηγουμενη εβγαζα 45κ και με αυτην να τωρα εβγαλα με το ζόρι 40κ ευχαριστω
-
ok thnks sakis117 και κυριε διαχειριστα αν μπορεις να κοιταξεις και λιγο ενα ποστ που εκανα στο Thread Υπερθερμανση για να με βοηθησεις ευχαριστω