Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 167.
-
Καλησπέρα. Ενώ εχω ενεργοποιημενα τα led ειδοποιησεων, δε δουλεύουν δυστυχώς. Κατα την φόρτιση, ανάβει το κόκκινο led. Έως και την προηγούμενη rom, δεν είχα κάποιο θέμα. Πως μπορώ να το διορθώσω;
-
Σας ευχαριστούμε πολύ , μόλις περαστηκε σε redmi note 3.
-
Είστε κορυφή , ευχαριστούμε πολύ ! ! !
-
Καλημέρα κι απο μενα. Δυστυχώς κρασαρει η εφαρμογη ρυθμίσεις και ζητά ανα δυο λεπτά να στείλω αναφορα. Ξανακατεβασα τη ρομ, την περασα και παλι κάνει τα ιδια.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΌντως φαίνεται πολύ καλό, να δούμε εν καιρώ. Μπράβο στην ομάδα.
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΚι από εμενα!!!!
-
Είσαι ωραίος dimi, σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
-
Θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας. Οταν παταω το κεντρικό πλήκτρο αφης, με βγαζει στη δεύτερη σελίδα αντί στην κεντρική. Γνωρίζετε πως μπορώ να το διορθώσω;
-
Γειά σας Ήθελα να ρωτήσω, έχετε μήπως θέμα με την απόκριση στην αυτόματη φωτεινότητα; Μου αργεί αρκετά να ανταποκριθεί σε αλλαγη φωτεινοτητας. Επίσης, η μπαταρία και σε εμένα πέφτει πολύ γρήγορα.
-
Ολα οκ, με την τελευταία ρομ. Ευχαριστούμε πολύ.
-
Αν και είναι νωρίς, πρωτη φορά βλεπω μέχρι το 10% της μπαταρίας, 6 ώρες οθόνη. Και πιο γρήγορο το κινητό και καλή αυτονομία. Και πάλι μπράβο παιδιά.
-
Παράθεση από zer4w: “Παράθεση από stakhs: “Ακριβώς την ίδια αίσθηση εχω κι εγω. Είναι πιο άμεσο ” Με την ραμ στο redmi note 3 πως τα πηγαίνει φίλε μου ? ” Γειά σου. 1-1,7GB περιπου. Πραγματικά, σε balance Mode, είναι απόλαυση το κινητό.
-
Παράθεση από alekos-ep91: “παιδες καλημερα!!! κατεβαζω και γω την νεα εκδοση και θα φλασαρω αργοτερα για την περιπτωση σαν την δικια μου που θελω να παρω το 32αρι, τι κανουμε με τον internal χωρο του κινητου? δηλαδη πως θα τον σβησουμε? γιατι ολο και κατι μενει πισω απο προσωπικα δεδομενα... ” Καλημέρα Αλεκο. Μπες σε recovery, wipe, Advance wipe, click internal storage.
-
Παράθεση από annonnaki: “Την έβαλα εχθές το βράδυ στο mi4. Έχει κανένας άλλος την εντύπωση ότι έγινε πιο γρήγορο;;; Αυτή η εντύπωση μου δόθηκε (φοράω και nova prime). Μέχρι στιγμής όλα τέλεια. Ευχαριστούμε. ” Ακριβώς την ίδια αίσθηση εχω κι εγω. Είναι πιο άμεσο.
-
Changelog 6.3.10/11 Lockscreen, Status Bar, Notification Bar - Fix - Screen lit up multiple times after receiving a notification (03-10) Music - New - Notifications for items added to favorites (03-08) - New - Dragging songs to rearrange playlist order (03-08) - New - Saving current playlist as a new playlist (03-08) - New - Shortcut for recently played songs (03-08) Backup - Fix - "Select app" page in Mi Mover sometimes didn't respond (03-10) - Fix - Errors with transferring files containing "…
-
Την κατέβασα με το που μου ήρθε email. Ευχαριστούμε για την καλή δουλειά που κάνετε. Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα γράψω εντυπώσεις.
-
Ύστερα απο μια εβδομάδα χρήσης της συγκεκριμένης ρομ, μπορώ να πω οτι είναι αρκετά smooth και σταθερή. Δεν παρατήρησα κατα τη λειτουργία κάποιο bug. Το μόνο αρνητικό που βρήκα, ειναι η γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη rom με συγκεκριμένη καθημερινή χρήση. Μακάρι στη νεα να διορθωθεί.
-
Καλή επιτυχία σε όλους. coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213