Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 100.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@NasDriver η έκδοση του miunlock; Είναι εντάξει, δεν τις ξέρω απ' έξω. ” ..η τελευταία.. 2.3.803.10
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Μπες μέσα στο κατάσταση Mi ξεκλειδώματος και ανέβασε φωτογραφία ” ..ισως βοηθήσει κι αυτό.Στο mi cloud το βλέπει και το ανγνωρίζει κανονικά.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Είναι νέα συσκευή ? Είναι το πρώτο mi account που μπήκε στην συσκευή ? ” Ναι καινούρια είναι φίλε NAS.Ολογαριασμος είναι παλιος ειχα ενα redmi 2 πανω που είναι ανενεργο τώρα και αποσυνδεδεμένο =============== Ιαν 19th 2018, 9:43pm =============== Παράθεση από derveni: “Ας μας ανεβάσει λίγο φωτογραφία από τους προγραμματιστές (παράδειγμα) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48764/ ” Φίλε derveni εχω κι απ' αυτό...
-
Μήνυμαredmi 4X μια βδομάδα με ταλαιπωρεί και δεν έχω καταφέρει τίποτα.Καθε βοήθεια δεκτή
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Πολύ παράξενο! Κάνε και ένα find device από το Mi Cloud όπως είπε και ο Μανώλης και προσπάθησε ξανά ” Ούτε αυτό έπιασε.Το cloud το βρήκε αλλά πάλι τα ίδια..Συμβαίνει όμως τώρα και κάτι άλλο. Στο Mi unlock statous όταν πάω να κάνω προσθήκη μου βγάζει αυτό: 86023:hardware Ιd και κατι κινέζικα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Βάλε την recovery => miui_HM4XGlobal_8.1.4_e571ad4e8c_7.1.zip ” Την κατεβάζω Γιώργο κιαν εισαι εδω τα λέμε. =============== Ιαν 11th 2018, 7:21pm =============== Παράθεση από gkalen: “Global developer περνάς και από τον updater , ίσως όμως θέλει china developer την οποία δεν μπορείς να περάσεις από τον updater .. Το σίγουρο είναι οτι αυτή η ρομ δεν ξεκλειδώνει τη συσκευή , φαντάζομαι ότι έχεις πάει και στην επιλογή "Κατάσταση mi ξεκλειδωματος" και προσθεσες κι εκ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Κανονικά με enable oem unlock, enable usb debbuging , mi unlock status με τον λογαριασμό σου και ένα find device από mi cloud στον υπολογιστή δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Καλού κακού και ένα restart και στα δύο δηλαδή υπολογιστή και κινητό. ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Μέχρι πρότινος ήξερα ότι ξεκλειδώνει το santoni με Global Stable. Ίσως θα πρέπει να δοκιμάσεις να περάσεις Global developer ” Μάκη τα έχω τρελάνει στα reboot μέχρι και επαναφορά εγοστασιακών έκαν…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μήπως κατά τη σύνδεση του λογαριασμού σου στο Mi Unlock Status, σου έβγαλε κάποιο μήνυμα σφάλματος; ” οχι φίλε μου επιτυχία προσθήκης η συσκευή συνδέθηκε με τον λογαριασμό σας
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μπορείς να ανεβάσεις εδώ μια φωτό από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποιά ROM έχεις; Επίσης την επίλογή OEM Unlocking την έχεις ενεργοποιημένη; ” αυτά είναι φίλε μου
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “και συνεχίζει να σου δημιουργεί προβλήματα; ” δυστυχώς
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μπαίνεις στο σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς επαναλβανομενα πάνω στο Kernel μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη ότι είσαι developer. Στις dev options σου εμφανίζει την δυνατότητα mi unlock status στην οποία και κάνεις ότι σου γράφει η ένδειξη που ανέβασες. ” Το έκανα αυτο φίλε μου το έχω στο να επιτρέπεται.και εχω συνδέσει και την συσκευή με τον λογαριασμό.
-
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα και καλη χρονια.Παρέλαβα σήμερα το redmi 4Χ.Η εγκριση για unlock ήρθε σε λίγα λεπτα.το redmi 2 που είχε συνδεθει ειναι εκτός.Μετα απο πολύωρη προσπάθεια εχω αυτό το αποτέλεσμα.Καμιά ιδέα????
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από manospan: “Καλησπέρα στην μεγάλη μας παρέα.Μετά την εγκατάσταση της νέας rom σε redmi2 fdd ενώ όλα πήγαν καλά δεν είχα επιφάνεια εργασίας.Μόνο μαύρη οθόνη.Εκανα επανεκκινηση κια πάλι το ίδιο Αυτά για τους σέφ της ομάδας.Συγχαρητήρια για την νέα rom και είμαι σιγουρος πως όλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν στην πορεία!!!!!! ” Αν ξανακάνεις πάλι δοκιμή εγκατάστασης, μην ξεχάσεις στο τέλος να πατήσεις το πλήκτρο Save Log, και να μας στείλεις το Log της εγκατάσταση…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν ξανακάνεις πάλι δοκιμή εγκατάστασης, μην ξεχάσεις στο τέλος να πατήσεις το πλήκτρο Save Log, και να μας στείλεις το Log της εγκατάστασης που θα βγάλει στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου με όνομα => όνομα_της_ROM.txt ” Οκ την κάνω αμέσως
-
Καλησπέρα στην μεγάλη μας παρέα.Μετά την εγκατάσταση της νέας rom σε redmi2 fdd ενώ όλα πήγαν καλά δεν είχα επιφάνεια εργασίας.Μόνο μαύρη οθόνη.Εκανα επανεκκινηση κια πάλι το ίδιο Αυτά για τους σέφ της ομάδας.Συγχαρητήρια για την νέα rom και είμαι σιγουρος πως όλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν στην πορεία!!!!!!
-
Παιδιά δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κι άλλος αλλά το λινκ για το redmi 2fdd μας πάει στην 7 5 11.Για δες τε το σας παρακαλώ.
-
4 κι απο μένα.Μην ξεχνάται και τον mitch002 στους popular mod
-
...manospan κι εδώ κι εκεί.Αντε και καλή τύχη μάγκες!!!