XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Νέα αγάπή από τη ΧΙΑΟΜΙ.. Καλή τύχη σε όλους....
Αυτό έκανα αλλά μου επανέφερε μόνο επαφές μηνύματα κλήσεις κτλ..αλλά όχι τις εφαρμογές.μπορώ να κάνω κάτι τώρα ή πρεπει να τα ξανακάνω όλα από την αρχή; και αν το ξανακανω θα έχω όλες τις εφαρμογές κανονικά που είχα και πριν;
Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια...οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω μια καθαρή εγκατάσταση μιας stable. Υπάρχει κάποιος άμεσος τρόπος να επαναφέρω τα δεδομένα όπως ήταν και πριν την εγκατάσταση;
Από όσα βρήκα κατάλαβα ότι το οτε tv go δεν παίζει σε rooted συσκευές.. μπορώ να κάνω την dev rom unrooted ή θα πρέπει να κάνω format και να εγκαταστήσω κάποια stable?
Καλησπέρα μπορω redmi note 2 με εγκατεστημένη developer rom να το κάνω να φαίνεται unroot? και όλο αυτό γιατί το ote tv go δεν παίζει σε root συσκευές.
Η αναβάθμιση από την 5,11,5 developer σε 5,11,12 πως γίνεται;μπορώ να την κάνω OTA ή πρέπει να κατεβάσω κάτι;;(χάνω τίποτα με την αναβάθμιση;;δεδομένα εννοώ.)
Μαλλον το θέμα είναι ότι δεν το έχω ενεργοποιήσει γιατί άλλοι πιάνουν 4g με αλλά κινητά στην ίδια περιοχή. Πως το ενεργοποιω;;ή κάρτα μου είναι καινούρια αν παίζει ρόλο αυτό!
Ενώ μπαίνει στο cosmote 4G όταν ανοίγω τα δεδομένα μου φτάνει μόνο μέχρι H+ σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό;;; Και κάτι ακόμα ή αναβάθμιση στην 12 γίνεται και OTA??
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από stavregos: “Είμαι και εγώ κάτοχος του prime από προχθές.Αρκετά εντυπωσιασμένος θα έλεγα από την πρώτη εικόνα. Έχω ένα θεματάκι όμως λόγω του ότι βρίσκομαι μακριά από το σπίτι αρκετές ώρες η μπαταρία νομίζω ότι δεν θα μου φτάνει. Τι είναι καλύτερα να πάρω μια ακόμα μπαταρία ή ένα power bank?και από που να τα πάρω;; ” Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικο το "εργαλείο"!Νομίζω ότι η απάντηση στο ερώτημά σου εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Μια επιπλέον μπαταρία σίγο…
Είμαι και εγώ κάτοχος του prime από προχθές.Αρκετά εντυπωσιασμένος θα έλεγα από την πρώτη εικόνα. Έχω ένα θεματάκι όμως λόγω του ότι βρίσκομαι μακριά από το σπίτι αρκετές ώρες η μπαταρία νομίζω ότι δεν θα μου φτάνει. Τι είναι καλύτερα να πάρω μια ακόμα μπαταρία ή ένα power bank?και από που να τα πάρω;;