Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-66 από 66.
-
Καλησπέρα σας! Εχω Nikel (redmi note 4) και εβδομαδιαία aroma xtvr έκδοση 7.6.10 σε beta (τελευταία έκδοση μέχρι στιγμής). Το ζητούμενο είναι γιατί αργεί τοσο το συγκεκριμένο κινητό αυτό που έχω για διάφορες νέες εκδόσεις παρόλο που από την αρχή ερχόταν κανονικά κάθε βδομάδα ή κάθε μήνα ανάλογα; Και ποια από αυτες είναι πιο καλές και πιο ενδιαφερουσες, aroma ή εβδομαδιαία ή κανονικη εκδοσεις; Σας ευχαριστώ θερμά!
-
Προς NasDriver Έχω κινητό xiaomi Redmi Note 4 (nikel)! Υπάρχει τελικά νέα εβδομαδιαια αναβάθμιση παρά το email που μου στειλατε( σας έστειλα τα παραπάνω μηνύματα μου ); Σας ευχαριστώ πολύ!
-
(VIP mail) MIUI V8 (Devel) XTRVarΩma-7.7.6 ROM για το RedMi Note 4/4X (Mido) (Συμπληρωματικό μήνυμα από το email μου)
-
καλησπερα σας! Μου στειλατε email για νέα έκδοση αλλά πρέπει να επιβεβαιώθω πριν κάνω αναβάθμιση * Επίσημη αποστολή mail ΟΤΑROM (RedMi Note 4X Mido) – XTRV-7.7.6AROMA(V8 Developer) * Παρασκευή7/7/ Εχω κινητό Redmi Note 4 και εβδομαδιαιες αμαβαθμισεις! Ισχύει τα παραπάνω για το κινητό μου; Σας ευχαριστώ θερμά και καλό ζεστό Σαββατοκύριακο!
-
Καλησπέρα σας! Δε μου έχει έρθει email μου για νέα επίσημη έκδοση aroma 7.6.29 εβδομαδιαία (redmi note 4, nikel)! Σας ευχαριστώ θερμά!
-
Θα βγει επίσημη εκδοση aroma για redmi note 4 (nikel) ? Σας ευχαριστώ θερμά!