Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “*#06# imei έχεις; Ποια ρομ έβαλες την special edition που είναι για το kate;” Ναι.. Μου βγάζει πρώτα ένα MEID: ########### Και μετά αλλά δύο IMEI1:########## KAI ΙΜΕΙ 2 :########### όλα διαφορετικά. Τα IMEI διαφέρουν στους τελευταίους αριθμούς Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
-
Εγκατέστησα την miui9. Όμως όπως βλέπεις ότι και να έκανα έφυγε το TWRP. Το κινητό είναι unlock. Άρα είμαι από την αρχή έτσι;. Είναι εύκολο να μου στείλεις βήμα βήμα ή κάποιο link που είναι έτοιμο για να προχωρήσω στην developer rom ή Ελληνικη; Μου δημιούργησε ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να κάνω κλήσεις. Πιθανόν να έβαλα λάθος rom. Ότι έχω βάλει sim το βλέπει και δεν είμαι σε ρύθμιση πτήσης. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. 664258d4c2839e1b6439e4bfa4ed41d1.jpg0c368031af776f21becddb5769df82cc.jpg Sent…
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, Συσκευή REDMI NOTE 3 PRO PRIME snapdragon εχω εγκατεστημένη την TWRP 3.1.1-1 by geoant555 και μπορω και μπαινω. εκανα εγκατασταση απο το TWRP την ROM 6.0_Kenzo_V9_XTRV_7.10.12 και μενει στην αρχική σελιδα που δειχνει το XTRV Hellenic κτλ και πρασπαθει να φορτώσει. Παρατήρησα οτι όταν κάνει εγκατασταση , επειδη δοκιμασα και αλλα ΡΟΜ δικα του μετα stable και dev οτι μου βγαζει ενα error failed to mount '/cust' (invalid argument) Μαλλον το επαθα οταν εκανα wipe cash. κατι εκει θα π…
-
Παιδιά ξέρετε από που να παραγγείλω οθόνη για το Redmi note 3 pro 6core Snapdragon ;; και ποσα είναι;; αλλά Original. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk