Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων! μάλλον δεν το κατάλαβα καλά. επειδή είχε μέσα και το redmi pro στην κατάσταση με τις rom. κατάλαβα ότι θα έχει και global. άλλα τώρα διάβασα καλύτερα τα αχνά γράμματα με το ποιες συσκευές είναι συμβατές.

• 1)μετά από έναν οδηγό που διάβασα μάλλον θα κοιτάξω μόλις έρθει το μήνυμα να πάω σε global stable. 2) πάω settings -> system apps -> contacs -> import/ export contacts από κει και πέρα αν πάω import from storage μου βρίσκει λογαριασμό yahoo και hotmail αλλά δεν βρίσκει google που είναι αποθηκευμένες, από sim δεν έχω μέσα και από άλλο τηλ δυστυχώς εκλάπη και δεν μπορώ. 3)ok άρα φαντάζομαι ούτε θα μπορώ να τις περάσω. 4) μόλις διαπίστωσα ότι δεν μου χτυπάνε ενημερώσεις και μυνήματα, όπως fb, insta…

• καλησπέρα σε όλους. χθες παρέλαβα κι εγώ μετά κόπων και βασάνων λόγο περιόδου εορτών στην κίνα και έλλειψης χρώματος το redmi pro 64. από μαγαζί κίνα απευθείας, είναι με την αγγλοκινεζικη ρομ , με miui 8.1 stable 8.1.2.0 (MHQCNDI) a) είδα οτι είναι κλειδωμένος ο bootloader κι έκανα τα απαραίτητα βήματα για το ξεκλείδωμα. είμαι εν αναμονής του μηνύματος από την εταιρία. b) ενεργοποίησα το developer mode c) ενεργοποίησα και το usb debugging. επειδή δεν μπορούσα λοιπόν να περιμένω το μήνυμα (σαν μι…

• καλησπερα σε ολους! Χρονια πολλα καλη χρονια! Εχει αντιμετωπισει κανενας προβλημα με αγορα απο το vickymall? Παρηγγειλα προχτες το κινητο μεσω paypal σαν guest, μου δεσμευσαν κανονικα τα λεφτα και την επομενη ημερα μου ηρθε mail απο paypal οτι ο εμπορος δεν αποδεχθηκε την πληρωμη και θα επιστραφουν τα χρηματα. Απο το vickymall μου απαντησαν οτι εχει ξαναγινει και ισως ειναι θεμα των capital και να χρησιμοποιησω αλλη καρτα. Αλλα εγω εχω ξανα παραγγηλει απο αλλο κινεζικο site με την ηδη υπαρχον κα…