Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-13 από 13.
-
Τελικά μετά από αρκετό διάβασμα και μετά από διάφορες δοκιμές (επανεγκατάσταση ROM με Clear Caches μόνο, Clear Data για Google Play Store, manual εγκατάσταση τελευταίας έκδοσης Google Play Store, Clear Data για Google Play Services, manual εγκατάσταση τελευταίας έκδοσης Google Play Services) και ένα βήμα πριν από την επανεγκατάσταση του google account, αυτό που μάλλον έκανε τη δουλειά είναι το: Settings -> Manage apps και εκεί πάνω δεξιά στις 3 τελείες έχει μια επιλογή "Reset app preferences". Τ…
-
Ναι, έκανα στο Manage apps αρχικά Clear Cache, μετά Clear all data, αλλά τίποτα. Μέχρι και downgrade της εφαρμογής σε v9.5 δοκίμασα, πάλι τίποτα. Να απεγκαταστήσω τελείως τα Google Play services? Nα την εγκαταστήσω χειροκίνητα? Ή να πάω σε νέο πέρασμα της ROM? (έχω την αίσθηση ότι χθες δούλεψε το Google Play Store, σήμερα άρχισε να κλωτσάει - αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό).
-
Εγκατέστησα σε Mido την ΑΡΩΜΑ 8.12.13 και μου κρασάρει συνέχεια το Google Play Store. Είδα ότι είχε αναφερθεί παρόμοιο θέμα στο: [Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές Τελικά βρέθηκε κάποια λύση για αυτό;
-
Είχα γράψει σε προηγούμενο μήνυμα ότι μετά την αναβάθμιση mido στην ΑΡΩΜΑ 8.12.13 "Μου τρώει λίγο το πάνω μέρος από τα ψηφία του clock στην αρχική οθόνη (όχι στο κλείδωμα)." Τελικά η λύση ήταν η εξής: Settings -> Home Screen & Recents -> Home Screen Layout Εκεί είχα 4x5. Όταν το άλλαξα σε κάτι άλλο, τα ψηφία εμφανίζονταν χωρίς να κόβονται. Επίσης, τώρα που το γύρισα πάλι σε 4x5 είναι ΟΚ (και το αφήνω σε 4x5).
-
Σε mido έβαλα απρόσκοπτα την ΑΡΩΜΑ με το twrp_mido_3.2.3-4_tools-8_magisk18_red_new_splash12-18.img (wipe cache και dalvik cache) Προηγούμενη έκδοση ήταν λίγο παλιά (8.7.19), αλλά δούλευε ΟΚ. Κάποιες παρατηρήσεις: 1) Μου τρώει λίγο το πάνω μέρος από τα ψηφία του clock στην αρχική οθόνη (όχι στο κλείδωμα). 2) Επειδή έχω Smart Cover, με την προηγούμενη έκδοση εμφανίζονταν οι ειδοποιήσεις στο παραθυράκι του Smart Cover. Τώρα δεν εμφανίζονται και πρέπει να το ανοίξω για να τις εμφανίσει.
-
Σε mido για TWRP βλέπω ότι υπάρχει πλέον (δεν το είχα προσέξει παλιότερα) και το twrp_mido_3.2.3-4_tools-8_magisk18_red_new_splash12-18.img Να πάω με αυτό ή να χρησιμοποιήσω το twrp_mido_3.2.3-3_tools-8_magisk_android-9+backup_internal.img
-
Σε Mido που είχε την V9_arΩma 7.11.16 (σχετικά παλιά) εγκαταστάθηκε η V10_arΩma 8.7.19 μόνο με Wipe Dalvik/ART Cache και Cache (δηλ. χωρίς Format Data ή Factory Reset) με το TWRP v3.2.2 Σε γενικές γραμμές όλα καλά. Κάποιες παρατηρήσεις: 1) Κατά την (custom) εγκατάσταση και ενώ περίμενα να με πάει στο menu του TWRP, έκανε στο τέλος reboot και τα χρειάστηκα μέχρι να περάσουν εκείνα τα λίγα λεπτά της πρώτης εγκατάστασης και να βεβαιωθώ ότι δεν έχω φάει "τουβλιά". 2) Επειδή είχα SuperSU, επέλεξα cus…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ αμφότερους!
-
ΜήνυμαΠέρασαν οι 72 ώρες και έγινε απρόσκοπτα το ξεκλείδωμα στο RN4 Mido. Μετά εγκατάσταση twrp_mido_3.1.0-0_miui-hellas.img Και τέλος εγκατάσταση της xiaomi-miui-hellas-7.0_mido_V8_XTRV_arΩma_7.7.20.zip Ομολογώ ότι όλα πήγαν ρολόι, όπως τα περιέγραφαν οι οδηγοί, και δεν υπήρξε καμία περιπέτεια. Περισσότερο χρόνο μου πήρε να δω πώς θα φέρω τις επαφές από το Windows Phone (μη βαράτε...), διότι ο Hotmail λογαριασμός που είχα φτιάξει έκανε Sync μόνο Mails και όχι Contacts και αυτό δεν άλλαζε χωρίς reset …
-
Roms και οδηγοί
Μήνυμα@fog Ναι, Ο.Κ. σε αυτά που λες. Η απορία μου είναι: μπορώ να περάσω και την xiaomi-miui-hellas-6.0_mido_XTRV_Stable_V8.5.3.0.zip που είναι για Android 6.0, ενώ με την Official Developer 7.7.13 έχει πάει σε Android 7.0 NRD90M;
-
Roms και οδηγοί
ΜήνυμαΈχοντας εγκαταστήσει drivers για να το βλέπει το Windows PC, κατέβασα την Official Global Developer και την αντέγραψα στο κινητό (στον κατάλογο Download). Μετά από Tools -> Updater -> Choose Update Package (βλ. imgur.com/gLKP87Y) 72 ώρες πρέπει να περάσουν για να μπορέσεις να κάνεις unlock τον bootloader.
-
Roms και οδηγοί
ΜήνυμαΚαι μέχρι να περάσουν οι 72 ώρες για το unlock, παρατήρησα το εξής: το Redmi Note 4 Mido Global Edition 2016102 που αγόρασα χθες είχε πάνω του MIUI v8.2.10.0 Stable και αν θυμάμαι καλά στην έκδοση Android έλεγε 6.0.1 Προετοιμαζόμενος για αλλαγή ROM είχα κατεβάσει το αρχείο xiaomi-miui-hellas-6.0_mido_XTRV_Stable_V8.5.3.0.zip Όμως εγκατέστησα την Official Global Developer 7.7.13 από en.miui.com/download-309.html#468 και τώρα στην έκδοση Android λέει 7.0 NRD90M Αν έχω καταλάβει καλά, δεν υπάρχει α…
-
ΜήνυμαΓεια χαρά σε όλους! Πρώτο μήνυμα στο forum και είμαι εντυπωσιασμένος από τον όγκο της πληροφορίας που υπάρχει. Συγχαρητήρια σε όλη την Xiaomi κοινότητα. Μετά από ψάξιμο είχα καταλήξει να αγοράσω ένα Redmi Note 4. Δεν είχα ποτέ Xiaomi κινητό. Χάρη στο forum κατάλαβα τις διαφορές των εκδόεσων RN4. Ήρθε, επιτέλους, χθες το πολυπόθητο Redmi Note 4 Mido Global Edition 2016102 και από τη μάνα του είχε v8.2.10.0 Stable. Κλειδωμένος ο bootloader, οπότε εγκαθιστώ από en.miui.com/download-309.html#468 την…