Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 113.
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ =============== Οκτ 21st 2017, 11:17am =============== ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ... Έκανα τα βηματα που ειπατε (παραθετω εικονες) αλλα δενξερω αν εγινε το FastBoot Mode αν εχει τελειωσει κ αν οχι πως θα το καταλαβω. Η αληθεια ειναι οτι πατησα στιγμιαια το power δειχνει την μπαταρια να γεμιζει δεν εχω αποσυνδεσει το κντ κ περιμενω οδηγιες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.. ΘΑ ήθελα να επαληθεύσω μαζί σας, αν τα βήματα που θα ακολουθήσω ..είναι τα σωστά… Βέβαια έχω παραλείψει κάποια βήματα που πιστεύω ΟΤΙ δεν έχουν σχέση με την δικιά μου περιπτωση δλδ (twrp3_by_mic_hennessy.img ή twrp3_by_mic_hennessy.img ..ΚΤΛ) Εάν τελικά το κντ κάνει τοτε τι να περιμένω να δω στην οθόνη..? - Εγκατάσταση τους Drivers της συσκευής σας - Κάνουμε extract από το adb.zip τα περιεχόμενά του σε κάποιο δίσκο του υπολογιστή μας. - Πρέπει να πάμε στην συσκευή μας και να την προε…
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. gkalen..ΑΛΛΑ ΔΕΝ καταλαβαίνω τι εννοείς..γιατί δεν έχω την δικιά σου εμπειρία κ εξοικείωση .. Τι πρέπει να κάνω βήμα βήμα (αν δεν σε κουράζω) και να μου υποδείξεις...
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΌταν λέμε χωρίς απώλειες.....?
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΚαμιά διαφοροποίηση... κ από τι βλέπω δεν μου ανοίγει τώρα κ το κντ... Μετα από 10 λεπτά περίπου άνοιξε μόνο του το κντ, έκανα επανεκκίνηση για να δω σε τι κατασταση ειναι...φαινεται οκ.. Δεν ξερά αν πρέπει να πάμε σε άλλο βήμα κ να ξεπεράσουμε τον bootloader .....
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΕννοείς ταυτόχρονα vol - + kai το power...?
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΚΑΛΗΜΕΡΑ...... Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα... Έκανα την διαδικασία όπως μου είπες ...άφησα το Power σε δυο περιπτώσεις .... (1) μέχρι την δόνηση κ (2) όταν ξαναμαύρισε η οθόνη ...κράτησα το Vol - περίπου ένα λεπτό.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... Προς το φίλο ..Bodai Δεν βλέπω κάποια διάφορα. Πάτησα όπως μου είπες πρώτα το Vol - σταθερά κ μετά (όχι ταυτόχρονα σε σχέση με το video) το Power για 5"-10" Άφησα το Power και κράτησα πατημένο το Vol -για λίγο...τιποτα Το έκανα κ ταυτόχρονα..τίποτα Η οθόνη δείχνει να ενεργοποιείται αλλάζοντας ελαφρώς χρώμα (σκούρο γκρι) κ μετά γίνεται πάλι μαύρη όταν αφήνεις τα κουμπιά... ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι κ καλό βράδυ
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ... Προς τους φίλους, του φόρουμ ... Thracia, derveni, gkalen George Kaggelaris ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ μένω... Το ΚΝΤ, το παρήγγειλε φίλος μετά από δικιά μου υπόδειξη (TINYDEAL)Mobile - Product info Σήμερα θα κάνω ενέργειες για να διαπιστώσω σε τι κατάστασή βρίσκεται ο bootloader ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. =============== Οκτ 19th 2017, 7:10pm =============== ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ... Προσπάθησα να κάνω τις ενέργειες, για το αν BOOTLOADER είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ...αλλά στην διαδικασία που πατάμε τ…
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΓνωρίζω για τα κεφάλαια, συνήθως τα βάζω όταν θέλω να τονίσω κάτι..κ όχι γιατί σημαίνει ότι φωνάζεις ( το είπε κάποιος..κ έμεινε όχι από δω μέσα) Παλιότερα είχα μια συνομιλία περί τούτου με τον BANDIΤGR Οι αρχαίοι δεν γράφανε ποτέ με μικρά.. άλλα εδώ δεν είμαστε αρχαίοι οπότε πάμε με τους κανόνες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι κ καλό βράδυ..
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.. Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΟΥ.. Εαν είναι δυνατόν να σε ενοχλήσω αύριο λόγω του ότι δεν βρίσκομαι στον δικό μου υπολογιστή κ με πιάνεις λίγο απροετοίμαστο.. Κ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
xiaomi mi 5x ....
MAIX - - Mi-5X (Tiffany)
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ... Ένα μακρύ ταξίδι που ξεκίνησε από 26.7/PREPAIR κ τελείωσε 16/10 (3μηνες περίπου) Ο λόγος που ποσταρω είναι τελικά αν αξίζει να περιμένει κανείς τόσο καιρό για ένα κινητό κ με το ανάλογο ρίσκο να μην του χαλάσει. ΣΤΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ περίπτωση, όπως βλέπεται κ από τις φωτογραφίες κ PRIORITY ήταν κ περιγραφή άσχετη με το κινητό υπήρχε όπως κ στην τιμή κ ΟΛΛΑΝΔΙΑ…αλλά το κουστούμι των 75,20 δεν το γλύτωσα. Το κντ έκανε 228 ευρώ στις 27/7 Το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΝΤ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΤΑΝ συνεχ…
-
ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ 1
MAIX - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.... Συγνώμη για την καθυστέρηση ( akisjes ) ....κινητό παρήγγειλα (DIRECT) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Δυο μέρες στο ΚΔ ΑΤΤΙΚΗΣ..? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ... ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κωδικός Αντικειμένου: * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 10/10/2017, 18:46:17 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 10/10/2017, 12:31:55 * Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) * 10/10/2017, 10:31:55 * Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) * ΑΦΙΞΗ ΣΕ * 10/10/2017, 00:07:41 * Κ.Α.Τ. *…
-
ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ 1
MAIX - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ FORUM... Κωδικός Αντικειμένου: * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 10/10/2017, 18:46:17 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 10/10/2017, 12:31:55 * Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) * 10/10/2017, 10:31:55 * Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) * ΑΦΙΞΗ ΣΕ * 10/10/2017, 00:07:41 * Κ.Α.Τ. * ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ * 6/10/2017, 00:12:00 * Κ.Α.Τ. * ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ * 30/9/2017, 07:42:11 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ Χ…
-
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ
MAIX - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ... Έχω παραγγείλει (τελευταίες ήμερες ΙΟΥΛΙΟΥ) με προ πώληση (μέσω φίλου) το xiaomi mi 5x (με τριπλή συναλλαγή.Το τλφ φαίνεται να έρχεται από ΟΛΛΑΝΔΙΑ. Απο το track 17 σαν πρώτη ενημέρωση φαίνεται να ξεκινά από : 2017-08-22 02:41The item is pre-advised και η τελευταία από : 2017-09-02 13:27The item has arrived in the country of destination TO TRACK ELTA έχει σαν τελευταία ενημέρωση : * Ημερομηνία & Ώρα * Περιοχή * Κατάσταση * 28/8/2017, 17:32:00 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙ…
-
Redmi note 4 rom??????
ΜήνυμαBandi..... όπως πάντα, .. πάντα κατατοπιστικότατος, θα αναλύσω τις επιλογές σου κ θα κρίνω αν θα πρέπει να μπω σε αυτήν την διαδικασία, που όσο πανεύκολη φαίνεται σε σένα, σε μένα μοιάζει βουνό. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το κντ απλά ήθελα να έχω καλύτερο ήχο. Παρατήρηση ( καλοπροαίρετη ) Δεν λέμε ποτέ κτύπα ξύλο, αλλά ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ πάλι για τον χρονο σου, οπως κ τον @derveni.. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ