ειχα την 6.10.13 ,την περασα μέσω της αναβάθμισης του τηλεφώνου από τις τρείς τελιτσες πάνω δεξιά.σε όλες τις εφαρμογές που ζητά όταν μπεις πρώτη φορά το επιτρεψε δεν το δέχεται
με την 6.10.20 όταν μπαίνω πρώτη φορά σε μία εφαρμογή ζητά επιτρεψε ή απερριψε,το επιτρεψε δεν το δέχεται με τίποτα.κατεβαδα την εφαρμογή του what's up και επίσης στην κάμερα δεν με αφήνει να μπω μέσα
περασα την 6.10.20 στο redmi note 3 pro και μου βγαζει μεσα στην οθονη κατω τα τρια φωτιζομενα πληκτρα που ειναι εκτος οθονης,δηλαδη την επιστροφη και τα αλλα δυο.εινα ιφυσιολογικο αυτο;
ειχα την miui hellas 5.1 kenzo stable 8.0.1.0 και περασα πριν λιγες μερες την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.29. .επειδη ειχα καποια θεματα και μετανιωσα που πρωτη φορα εβαλα beta αποφασισα να γυρισω πισω στην stable 8.0.1.0.(βλακεια μου χωρις να ρωτησω κανενα αν ειναι σωστο αυτο) οταν το εκανα λοιπον κλειδωσε ο bootloader και οταν ξεκλειδωσα και ανοιξε το κινητο ειχα το ιδιο θεμα με τις σιμ που γραφει πριν ο @zk750,συγκεκριμενα ζητουσε συνεχεια πιν και για τις δυο σιμ,αφου εδινες πιν μ…
δεν το επελεξα εγώ,δεν ήξερα καν τι είναι,σε όλες τις προηγούμενες ρομ που πέρασα(όπως και στην 6.9.29) δεν το είχα καν παρατηρήσει εφόσον στα βήματα που κάνουμε δεν αναφερόταν πουθενά, ώστε να τσεκαρω ή όχι και τις επερνε κανονικά,μονο στην 6.10.13 μου έβγαλε το πρόβλημα και εψαξα να βρω γιατί.
εκανα αυτο που μου ειπε ο @derveni(δηλαδη να ξετικαρω στην πρωτη εικονα εκει που γραφει zip signature verification) και μετα να προχωρησω κανονικα με τα βελακια και την πηρε κανονικα.ολες τι αλλες φορες που ειχα περασει νεα ρομ την επερνε τωρα τιαλλαξε δεν ξερω και θελει αυτο.ευχαριστω @derveni για την βοηθεια σου.
καλησπερα.εχω το redmi note 3 pro με την ελληνικη dev 6.9.29 και προσπαθω να του περασω τη νεα 6.10.13,δεν την περναει με τιποτα οσες φορες δοκιμασα.ολο μου βγαζει προβλημα οταν παταω install στο zip,βγαζει κατι κοκκινα και δεν το περναει!εχεις καμια ιδεα γιατι;δοκιμασα πολλες φορεςlll013.JPGlll019.JPG
μετα το reboot phone ανοιξε το τηλεφωνο κανονικα με την stable μεσα. ευχαριστω πολυ ολους σας και ειδικα τον geoanto555 φιλε μου εσωσες το τηλεφωνο ευχαριστω.
ζητω συγνωμη,εβαζα λαθος λογαριασμο.βρηκα τον σωστο και ξεκλειδωσε και μετα εκανα reboot phone.τωρα δειχνει το κινητο σαν αν εινα ισε διαδικασια ανοιγματος.τι κανω;
After getting unlocking permission for a Mi account, users can unlock the verified device immediately. One Mi account could only unlock one device within 30 days αυτο δεν ισχυει η ειναι ασχετο;
εχω ξεκλειδωσει ναι μια φορα πριν 5-6 μηνες.τοτε ομως ειχα μπει απο το κινητο στον λογαριασμο μου και ετσι το unlock tool αναγνωρισε το κινητο και ξεκλειδωσε. τωρα το κινητο δεν το εχω συνδεδεμενο στο λογαριασμο μου στην mi,αυτο δεν παιζει ρολο τωρα ωστε να το αναγνωρισει για να ξεκλειδωσει;
αυτον βαζω αλλα οταν φτανω να ξεκλειδωσω εγραψα πριν τι μου βγαζει. αναγνωριζει το κινητο σε fastboot ακομα και αν δεν ειναι μεσα συνδεδεμενο σε αυτο τον λογαριασμο; με λιγα λογια δεν ειχα συνδεδεμενο το κινητο στο mi account μου ποτε περα απο την πρωτη φορα που ξεκλειδωσα
οταν παω στο mi unlock v1.1 βαζω τον λογαριασμο μου με κλειστο τηλεφωνο που εχω και συνδεδεμενο το καλωδιο usb μου βγαζει πως your device isnt supported by mi unlock,ετσι θα πρεπε; μεσα στο κινητο δεν εχω μπει στον mi λογαριασμο μου ποτε,δεν εχω κανει δηλαδη εισοδο περα απ οτην πρωτη φορα του ξεκλειδωματος