Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.

• Το πρόβλημα λύθηκε! Χίλια ευχαριστώ!!!

• Παιδιά βοηθειααα! Εχω ένα Coolpad 7320. Το κινητό πάει σφαίρα αλλα υπάρχουν τα εξής προβλήματα: 1. Δεν είναι Root 2. Έχει κινέζικα apps που δε βγαίνουν με τίποτα 3. Υπάρχει καμία ROM να βάλω γιατι αυτή που φοράει είναι μεν multilanguage αλλα σε πολλά σημεία βγάζει κάτι κινεζιές και χάνεις το μπούσουλα. Χίλια ευχαριστώ που με διαβάσατε και αν υπάρχει κάποιος εκει έξω να μου δώσει τα φώτα του θα του είμαι υπόχρεος

• Εχω κανει ROOT με την GTV_3.19 την τελευταια στο site. Βασικά οποια ROM και αν δοκίμασα το πρόβλημα δε λύνεται. Θυμάμαι κάααποια στιγμή είχα βρει και κατεβάσει μια έκδοση της miui cam και ο ήχος έπαιζε μια χαρά αλλα το app ήταν πολύ απλό. Αυτά.

• Γεία και χαρά σας παιδιά! Μόλις μπήκα κι εγώ στην φοβερή κοινότητα της XIAOMI. Τώρα στα δύσκολα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει ως εξής: Όταν τραβάω ένα βίντεο και μετά πάω να το δώ ο ήχος είναι μαύρα χάλια. Αυτό βέβαια δε συμβαίνει στο sound recorder οπου ο ήχος είναι ΤΖΑΜΙ! Αν έχετε καμιά λύση στο πρόβλημα αυτό σας παρακαλώ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.