Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-189 από 189.
-
IR τηλεχειριστηρια
ΜήνυμαΜάλιστα,θα δοκιμάσω κι αν βρω κάτι θα ενημερώσω..
-
IR τηλεχειριστηρια
Μήνυμα'Εχει καταφέρει κανείς να ελεγξει nova αποκωδικοποιητή με το redminotακι του? Τηλεόραση κλπ συσκευές εύκολα τις ελέγχει αλλά δεν βρήκα την λύση για nova.Δοκίμασα μεσω cable tv αλλά αφού δεν είναι αυτό δεν το κατάφερα,δοκίμασα και μέσω cable/sat box αλλά πάλι τίποτα. Ευχαριστώ.
-
Help wanted!!
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Είσαι οκ τώρα ?” Ναι έκανα αυτό που μου είπε ο caeser και όλα καλά,συνέχισα τον οδηγό που ξεκίνησα και στην π΄ρωτη ευκαιρία θα κάνω από την αρχή τον οδηγό του caeser που βρηκα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/?pageNo=1 Μαθαίνω που …
-
Help wanted!!
ΜήνυμαΕξακολουθώ όμως να μην έχω λειτουργική συσκευή και να παίζω αλλάζοντας το χρώμα στο swipe...,θα ξεκλειδώσει ποτέ ή...
-
Help wanted!!
ΜήνυμαΓιατί δεν μου αρέσει αυτή η σιωπή ρε παιδιά!!
-
Help wanted!!
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αυτο σημαίνει οτι προχωράς σωστά Κάνε μια προσπάθεια ακομα” Κι εγω αυτό νόμιζα αλλά πλεον θα καταντίσει το παιχνίδι μου και φοβάμαι μην φορτίζω την συσκευή για να παίζω με την αλλαγή των χρωμάτων στο swipe right to unlock... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
-
Help wanted!!
Μήνυματην έκανα την κίνηση αργά και όσο έκανα την κίνηση τα γράμματα αλλάζαν χρώμα και χάρηκα...αλλά δεν άλλαξε τίποτα,είπαμε την 2η τίποτα,έσβησε η οθόνη πάτησα το power ξαναάναψε η οθόνη με άσπρα γράμματα swipe right to unlock το ξαναέκανα αλα πάλι τίποτα
-
Help wanted!!
ΜήνυμαΚαλησπέρα,ακολούθησα τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/479-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-ROM-Upgrade/ για να εγκαταστησω την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.18.zip. Αφού λοιπόν μπήκα στο xiaomi recovery mode επέλεξα wipe and reset ,όταν έγραψε done αντί να επιλέξω το επόμενο βήμα δηλ.iv. Επιλέγουμε Install update.zip to system ONE. Επιλέγουμε YES,εγώ πάτησα Reboot.Από τότε το κινητό κό…
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα