Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 189.
-
count me in
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από barwnos: “Γειά σας λίγο βοήθεια. έχω κάνει τα πρώτα βήματα και βρίσκομαι στο σημείο που το MIFLASH προσπαθεί να flashαρει το κινητό. έχει φτάσει στα 1400s και δεν δείχνει καμία πρόοδο (δεν γίνεται η μπάρα πράσινη) στο status εμφανίζει ακομη $fastboot-s (κ το σημείο που έχω κάνει αποσυμπίεση).... τΟ PC είναι παλιό... τι να κάνω να αποσυνδέσω το κινητό η να περιμένω; ” και το δικό μου παλιό είναι (το pc)έτσι περίμενα και περίμενα,αλλα αξιζε τον κόπο,μην το βγάλεις τώρα απλά περίμενε..…
-
Προβλημα με widget καιρου
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Η Ελληνική developer που φοράμε, ναι μεν φτιαγμένη από την ελληνική ομάδα, ωστόσο βασίζεται επάνω στη κινέζικη (και όχι μόνο). Εάν η κινέζικη έχει κάποιο σοβαρό bug και αποσυρθεί, φτιαχτεί και ξανανέβει, συγχρόνως θα γίνει το ίδιο και με την ελληνική developer. ” Μάλιστα,πάντως με την συμβουλή του bodai το πρόβλημα μου λυθηκε,βέβαια παρατήρισα άλλο ένα σχετικά με το ξυπνητήρι το οποίο παραλίγο να με κάνει να αργήσω στην δουλειά μου σήμερα αφού δεν ενεργοποίησε την συσκευή μ…
-
ΜήνυμαΓια να καταλάβω οι dev είναι από την xiaomi ή από τα παιδιά μας?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Στο auto start μια εφαρμογή την βάζεις έτσι: Κέντρο ασφαλείας-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη (άνοιξε τα διακοπτάκια σε όποια εφαρμογή θέλεις) Ωστόσο επειδή υπήρξε ένα πρόβλημα στην τελευταία rom που έβαλες η Xiaomi την απέσυρε και σύντομα (σήμερα?) θα την αντικαταστήσει και στη συνέχεια θα ανέβει και στο φόρουμ.. Οπότε, αφού βάλεις την εφαρμογή στο auto start όπως σωστά σου είπε ο @Bodai και δοκιμάσεις, δεν κάνεις λίγο υπομονή, μήπως λυθεί το πρόβλημα με τη νέα ρομ? ” δηλαδ…
-
Μήνυμαπως τη βαζω στο autostart?το widget να το έχω φορτωμένο όταν κανω επανεκίνηση ή να το βάλω μετά
-
Μήνυμαναι,δεν κράτησα back up αν εννοείς αυτό!
-
ΜήνυμαΧρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό το weather & clock widget σε συνεργασία με weather widget MIUI style για την εμφάνιση,εχθές έκανα καθαρή εγκατάσταση μέσω mi flash και τον οδηγό του caeser,διαπίστωσα όμως ότι όταν πήγα να βάλω το widget δεν μου το εμφανίζει παρά κάτι γραμμές διακεκομένες και δεν κάνει καθόλου ανανέωση του καιρού όταν μπαίνει στην εφαρμογή. Γνωρίζει κανείς γιατί Η ρομ που φόρεσα ειναι η τελευταία dev και στην προηγούμενη (παλι dev)πάλι dev όλα δούλευαν ρολόϊ
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Για το καλό του τηλεφώνου σου μη σβήνει εφαρμογές που είναι στο σύστημα γιατί σε επόμενη αναβαθμθση μπορεί επειδή δεν θα φαίνονται να μην εγκατασταθεί σωστά η ρομ που θα τις "ψάχνει" να τις αναβαθμίσει. Απλά φτιάξε ενα φάκελο στο desktop και ριξε τα εικονιδια τους εκεί μέσα αφου δεν τιε θελεις. ” Δεν έσβησα κι ευχαριστώ για την πληροφορία!!
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Οι σημειώσεις δεν ξέρω εάν σβήνονται με ασφάλεια... εγώ τις χρησιμοποιώ πάρα πολύ και έτσι δεν έχω σκεφτεί ποτέ να τις πετάξω... ” Κι εγώ τις χρησιμοποιώ αλλά είχα μάθει με μια εξωτερική εφαρμογή και δεν μπορώ να μάθω με αυτήν,γι'αυτο και θέλω να την αντικαταστήσω,Δεν μ'αφήνει να την σβήσω με τον κάδο μεχρι στιγμής την κάνω απλά βρρρ βόλτα σε όλη την επιφάνεια του κινητού αλλά δεν λέει να φύγει,καλά πάντως πιο πολύ πλάκα έχει όταν κάνω έναν φάκελο και θέλω να βάλω μια εφαρμ…
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Εάν έχεις stable ...δεν ξέρω... Εάν κάνεις flash την ελληνική και βάλεις developer, θα είσαι μόνιμα rooted απλά με το πέρασμα της ρομ... ” βρε την τελευταία developer έχω το΄χα πει και στην αρχή αλά πως σβήνω εφαρμογές όπως ας πούμε τις σημειώσεις!!!
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαι πως παίρνω root δικαιώματα;(το root το θέλω γιατί θέλω να αντικαταστήσω εφαρμογές όπως σημειώσεις,το σκέφτομαι για το ημερολόγιο και κάποιες παραπλήσιες)
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Ναι βρε, αφου φλασάρισες τη fastboot που ήταν στο οδηγό έχεις TWRP... Δες το και μόνος σου... Πήγαινε στην εφαρμογή "αναβάθμιση" (το μπλε εικονίδιο με το τοξάκι που δείχνει ΕΠΑΝΩ), άνοιξέ το, πάτα τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και επέλεξε Επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery ” Μπήκα στην TWRP και μου βγάζει το κάτωθι μήνυμα: mount system partition unmodified unmodified system partiton detected .TWRP can leave your system partiton anmodified to make it easier for you to take …
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Ναι ρε ντροπαλέ, σιγά μη δούνε οι Κινέζοι τις γάμπες σου που τις "εκθέτεις" στις προσωπικές σου φωτογραφίες... Αν δεν ήταν ασφαλή τα δεδομένα, θα είχαν κλείσει πολλά "σπίτια" (και τραπεζικοί λογαριασμοί) μέχρι σήμερα! ” αυτές οι γάμπες όμως είναι τόσο ελκυστικές με τις τριχάρες μου που τότε θα δεις τι σπίτια που θα κλείσουν μια απορία μου σχετικά με το πως βλέπει την sd από τα εργαλεία αρχεία:Ενώ μπορώ να δω αναλυτικά τα αρχεία όλα μεσα από το τηλέφωνο( μόνο βέβαια από την …
-
Αερφέ εμένα μου κραταει άνετα 10 ώρες με πολυ χρήση απο gps εφαρμογή τηλεφωνα ιντερνετ,έχω φτασει να λειτουργώ την εφαρμογη για 5-6 ώρες συνεχόμενα και συχρονως να μιλάω με πελατες και με φίλους πάνω απο 6 ώρες οθονης έχω κατά μεσω όρο,βέβαια απότην πρώτη στιγμή έβαλα ελληνικη ρομ από τους howto οδηγούς που έχουν τα παιδιά εδώ μέσα. Κι εγώ τα auto brigtness έχω και balanced.Τελευταία μου κράτησε 16 ώρες ταξίδι με την παραπάνω χρήση.
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Πάντως το τηλέφωνο, πρέπει να πηγαίνει καλά τώρα...ε? ” Το τηλέφωνο παει καλά,δεν ξέρω απλά αν έχω TWRP recovery μόνο,μην με ρωτήσεις για νούμερα σε τεστ,δεν με απασχόλησαν και δεν με απασχολούν ποτέ,το κινητό το θεωρώ εργαλείο και με το Redmi note2 θεωρώ πως έκανα την καλύτερη επιλογή...και όχι μόνο για τα λεφτά του!!! Παράθεση από caeser: “ή ακόμα και σε κάποιο "σύννεφο" ή σε όλα αυτά συγχρόνως για να είμαστε σίγουροι ότι το έχουμε! Το MiCloud, όπου έπρεπε ΗΔΗ να έχεις φτ…
-
kimnag - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα,έκανα τον οδηγό βήμα βήμα χθες το βράδυ,(κακό πράγμα γιατί της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά ).Όταν ξεκίνησε η διαδικασία να περάσω την τελευταία dev εκεί διαπίστωσα μάλλον την πρώτη γκάφα καθώς την προηγούμενη φορα που φλάσαρα την ελληνική τότε τελευταία ρομ την πέρασα μέσω TWRP recovery κάτι που δεν το είδα στο χθεσινό φλασάρισμα,μετά θυμήθηκα ότι την προηγούμενη φορα είχα κάνει wipe and factory reset (έτσι νομίζω πως λέγεται μην ετοιμάζεστε να με λαχανοντοματοβολίσετε!…
-
Dual sim/Dual Stand by?
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Ναι...έτσι είναι! Όσο μιλάς στην SIM1 η SIM2 φαίνεται "εκτός δικτύου" (ή το αντίθετο) και όταν τελειώσεις την συνομιλία σου έρχεται ειδοποίηση. Αυτό σημαίνει " dual stand by" Παλιότερα ήταν πιό δημοφιλές το "dual active" που ήταν και οι κάρτες συνδεδεμένες στο δίκτυο, αλλά οι εταιρίες το "κόψανε" το "active" λόγω του υπερβολικού SAR κατά την διάρκεια της συνομιλίας... Πρόσφατα, μιας και το συζητάμε, κάπου πήρε το μάτι μου μια συσκευή "active" και μου έκανε εντύπωση... αλλά …
-
Dual sim/Dual Stand by?
ΜήνυμαΗ Ερώτηση μου είναι όπως λέει και ο τίτλος είναι dual stand by η συσκευή μας; Ρωτάω γιατί ενώ μια φορά την πρώτη που χρειάστηκε έκανε ήχο αναμονής κλήσης στην άλλη κάρτα (ναι έχω και στις 2 καρτες ενεργοποιήσει την αναμονή κλήσεως),έκτοτε απλά μου στέλνει μήνυμα ο παροχέας δυκτίου ότι είχα μια κλήση στην μια κάρτα όταν μιλάω στην άλλη.Σε δική μου δοκιμή μου εμφανιζει την δεύτερη ως κλειστή. Φοράω την GTV 5.10.16 πληροφοριακά και την εγκατέστησα μέσω οδηγού από εδώ λίγο παλιού βεβαια αλλά όλα πάν…