Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 194.

• child mode SOS [SOLVED]

emmstra - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

το pattern είναι για προστασια προσωπικων δεδομενων... ουτε θυμαμαι ποτε και πως τοεβαλα αυτό....

Μήνυμα

όχι αυτό εχω διαβασει... αλλα δεν μπορω να το βρω μου δειχνει το pattern αλλα δεν δειχνει κατι άλλο

Μήνυμα

ειχα βαλει αλλα δεν το εχω ενεργοποιημενο... στην συσκευη

Μήνυμα

Πως θα το βρει, αφου εχω κλειστο το gps τα παιχνίδια subwaysurfers & temple run =============== Ιαν 27th 2017, 3:37pm =============== φοβάμαι ότι θα πρεπει να φλασαρω την ρομ από την αρχη...

Μήνυμα

οι μονες εφαρμογες που εχω είναι 2 παιχνίδια και η καμερα δεν μπορω

Μήνυμα

καλησπέρα δεν μπορω να βγω από child mode γιατι εχω ξεχασει το pattern... Δεν μπορω να κανω τιποτα για να λειτουργησει παλι το τηλεφωνο... διαβασα στο νετ για διαφορους τροπους αλλα δεν γινεται τιποτα. Το τηλεφωνο είναι όπως το πηρα, χωρις ξεκλειδωτο bootloader... SOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

• RE:

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από emmstra: “Παράθεση από emmstra: “Αναγνώριση πως βγάζει στο ρολόι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κοιτάς στο πρώτο μήνυμα.” Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από emmstra: “Αναγνώριση πως βγάζει στο ρολόι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 2: The New Successor!

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

Αναγνώριση πως βγάζει στο ρολόι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

Ok Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

πως εβαλες το firmware 1.0.1.34? εγω εχω το 1.0.1.28...?

• καλησπέρα παιδια προσπαθω να κανω unlock και παιρνω συνεχεια αυτό το error Current account is different from the account info on the device τι να κανω????

emmstra - - Mi Band

Μήνυμα

Για να δουλέψει η αναγνώριση στο band πρέπει να βάλουμε την εφαρμογή του Doctor; Τώρα που άλλαξε η έκδοση, θα υπάρξει ενημερωμένη; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• bootloader θεμα!!!!

Μήνυμα

Απαντηση από την xiaomi δεν εχω παρει ακομα και λεω να δοκιμασω μονος μου!!! Για το Mi suite που δεν δουλευει ξερουμε ποτε θα γινει???

• bootloader θεμα!!!!

Μήνυμα

ok thanks! απλα θελω να εχω ολους τους τροπους διαθεσιμους για να προχωρισω.... Από που τα κατεβαζω ? την ρομ και το miflash?

• bootloader θεμα!!!!

Μήνυμα

Τότε τι θα κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• bootloader θεμα!!!!

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολυ φίλε μου για το χρονο σου. Προφανώς θα πρέπει να την κατεβάσω απο κάπου την fatboot rom; επίσης όταν συνδέω το κινητό με τον η/υ η εφαρμογή mi suite δεν το βλέπει .. είναι λογικο; θα εχω θέμα να κάνω αυτό με την fastboot rom; Sent from mTalk

• bootloader θεμα!!!!

Μήνυμα

Αν κάνω το παραπάνω πως μπρω μετά αν θέλω να το επαναφέρω όπως είναι τώρα χωρίς twrp Kai root?? Sent from mTalk

• bootloader θεμα!!!!

Μήνυμα

Μπορείς να κάνεις ρουτ χωρίς twrp; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk