Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Γεια σας! Είμαι νέος ιδιοκτήτης του redmi 3 και παρατήρησα ότι αν κάνω καθάρισμα της cache (στις εκτελούμενες εφαρμογές που φαίνονται μόλις πατήσω το κάτω δεξιά κουμπί), μετά δε μου έρχεται ειδοποίηση για κανένα νέο μήνυμα ή ειδοποίηση σε εφαρμογές όπως messenger, facebook, escore, yahoo mail και viber. Αν μετά από ώρα ανοίξω πχ το viber ή το messenger θα μου έρθουν μαζεμένα όλα τα μηνύματα μου έχουν στείλει στο μεσοδιάστημα. Έτσι θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν αυτό είναι φυσιολογική λει…
-
Ωραία, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη βοήθεια! Από τις rom Global Stable, Global dev, ελληνική Stable και ελληνική dev σε ποιά ή ποιές υπάρχει η δυνατότητα update, μέσα από το updater (χωρίς να χάνονται αρχεία και ρυθμίσεις) κάθε φορά που βγαίνει αναβάθμιση;; Όπως δηλαδή στα android, όπου έρχεται ειδοποίηση για νέα ενημέρωση και απλά κάνουμε update.
-
Χαίρεται! Είμαι νέο μέλος στην ομάδα και μόλις έλαβα το redmi 3! Εξαιρετικό σε μια πρώτη ανάγνωση!! Επειδή έψαξα αρκετά στο φόρουμ, αλλά πολλές φορές μπερδεύτηκα, καθώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με flashάρισμα μιας rom και κάποιες φορές δυσκολεύομαι να κατανοήσω κάποιες ορολογίες, θα ήθελα να κάνω μια ανακεφαλαίωση και όποιος μπορεί ας την επιβεβαιώσει ή διορθώσει! Αυτή τη στιγμή η έκδοση miui της συσκευής μου είναι: MIUI Global 7.1 | Stable 7.1.1.0.0. (LHPCNCK) (το γράφω όπως ακριβώς αναγράφεται σ…