Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 92.
-
Οθόνη Meizu
ΜήνυμαΜάλλον κάτι θα ξέρει... για τον λέει γλυκούλης!! Αλήθεια γιατί γλυκούλης???
-
Οθόνη Meizu
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από Bodai: “o γλυκούλης ” ” Ο γελωτας για το γλυκούλης ή για την αξιοπιστία του γλυκούλης???
-
Οθόνη Meizu
ΜήνυμαΣτο εξωτερικο βρήκα το παρακάτω Original Meizu M2 Note 2 Replacement LCD Display and Touch Screen Assembly Repair Parts Τι λέει αυτό το μαγαζί?
-
Οθόνη Meizu
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “δύσκολα θα βρεις οθόνες στην Ελλάδα, θες να την αλλάξεις μόνος σου ? To meizu m2 note πωλείτε και σε γνωστά κατάστημα (public, Γερμανός κτλ) οπότε μπορείς να αναζητήσεις service ” Φίλος φίλου θα την αλλάξει και ασχολείται με αυτά. Το κόστος είναι εξωφρενικό! Θα κοστίσει μου είπαν τα 2/3 της αγοράς του κινητού!Το κινητό εδώ Ελλάδα έχει 200Ε!
-
Οθόνη Meizu
ΜήνυμαΚαλήμερα στην κοινότητα! Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα με ανταλλακτικά Meizu η κινέζικων κινητών στην Ελλάδα ? Ψάχνω οθόνη Meizu M2 Note....
-
Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από fotis: “καλησπερα εχει κανενας παρομιο προβλημα με εμενα! εχω stable 7.2.8. και το pc suit δεν βλεπει το κινιτο μου..το pc μου το βλεπει κανονικα.εχω δοκιμασει πολλα αλλα τιποτα (εχω ενεργοποίηση το εντοπισμο σφαλματων usb και εχω κατεβαση παλι το pc suite) ” Ποια εκδοση του mipcsuite εχεις? ” Φίλε το κάνει και σε άλλους από ότι είδα στο αγγλικό φόρουμ! Μάλλον έχει να κάνει με το πρόγραμμα..
-
Επανεκκινήσεις σε MI4.
tsamige - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παρασκευή θα έχουμε καινούργια romπου λογικά θα τα λύνει αυτά τα προβλήματα. Αναμονη λοιπόν.. ” Παρασκευή προφανώς για αυτούς που έχουν developer rom! Για stable σε κάνα δίμηνο πάλι?
-
Επανεκκινήσεις σε MI4.
ΜήνυμαΟχι, τιποτα...μονο miclound
-
Επανεκκινήσεις σε MI4.
ΜήνυμαΤην αναβάθμιση την έκανα με το flash_all.bat και μάλιστα δυο φόρες σε Pc windows 8.1 pro x64. Απο τις εφαρμογές π.χ. mifit.mikey......κτλ δεν χρησιμοποιώ καμιά και τις διαγράφω. Εκτός από τις διάφορες μεταφράσεις σε διάφορα σημεία της ρομ και τις επανεκκινησεις δεν έχω εντοπισει κάτι άλλο.
-
Επανεκκινήσεις σε MI4.
ΜήνυμαΚαλήμερα στην κοινότητα!! Έχω παρατηρήσει κάποιες επανεκκινήσεις σε MI4 με την stable 7.2.8. την οποία πέρασα με fastboot.Και όταν λέω κάποιες , περίπου 4 μέσα σε μια εβδομάδα. Στην προηγούμενη έκδοση 7.1.3 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Έχει να κάνει με την ρομ? Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα με την καινούργια ρομ? Υπάρχει λύσει γι' αυτό?
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Gorgolemis: “Το backup από recovery φαντάζομαι είναι μόνο όταν θέλουμε να ξαναπεράσουμε την ίδια rom. ” Οταν πηγαίνεις στο backup έχει κάτι κουτάκια που επιλέγεις. Το data αντιστοιχεί στις εφαρμογές σου και στις ρυθμίσεις σου. Μπορείς να κάνεις restore μονο το data αν θες... ” Για τις ρυθμισεις του συστήματος ταπετσαρια/ψαμερα/...κτλ?
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από fotis: “τι να κανω? οταν το συνδεω στο pc το κινιτο μου βγαζει 3 επιλογες και επιλεγω μεταφορα αρχειων!!τι να φταιει? ” δοκιμασε όλες τις επιλογές, μια-μια .... Παράθεση από fotis: “εξακολουθη να μην δουλευει το mipcsuite ” Κατεβασε την τελευταία έκδοση του mipcsuite ” Παιδιά και εγώ το ίδιο αντιμετωπίζω...
-
Καλήμερα στην κοινότητα!! Μέτα από αναβάθμιση μέσω fastboot της 7.2.8 σε ΜΙ4 ,και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο MIpcSUITE! Έχουμε κανένα θέμα με το uSB οεο??
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!