Παράθεση από drivth: “Παράθεση από george.var: “Παράθεση από drivth: “Τα αρχεία που βλέπουμε στην εικόνα είναι μέσα σε ένα φάκελο ή σε δύο? ” σε έκαναν φάκελο αλλά και στο image που είναι φάκελος εχει ” Θέλουμε τα αρχεία που βλέπουμε στην εικόνα να είναι μόνο μέσα σε έναν φάκελο. ” οκ το κάνω τώρα.... αναμονή!!!
Παράθεση από drivth: “Τα αρχεία που βλέπουμε στην εικόνα είναι μέσα σε ένα φάκελο ή σε δύο? ” σε έκαναν φάκελο αλλά και στο image που είναι φάκελος εχει
Παράθεση από drivth: “Δλδ ξεκινάει το flash πόση ώρα διαρκεί? Δοκίμασε αλλαγή θύρας usb, επανεκκίνηση κινητού και pc. Κάρφωσε το σε usb 2.0 θύρα και όχι σε κάνα hub ” αμέσως την περναει, θα κάνω επανάκτηση υπολογιστή, όλα τα υπόλοιπα τα έχω κάνει... ευχαριστώ...
Παράθεση από drivth: “Το κινητό το έβαλες σε fastboot? Έχεις ενεργοποιήσει τo usb debugging από τις επιλογές προγραμματιστών? ” ναι, μου το αναγνωρίζει κανονικά!!!
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από george.var: “καλησπερα επειδή προσπαθω να περασω την official πάλι αλλά για κάποιον λόγο ουτε με mi PC suite μπορώ να την περασω ουτε με mi flash pro..... μπορώ μέσω recovery και format data να περασω official η θα έχω πρόβλημα? ευχαριστώ ” Κατέβασε από εδώ Download Xiaomi Flash Tool 20180528 - Official Tool το τελευταίο mi flash tool. Κάνε εγκατάσταση. Κατέβασε την επίσημη fastboot Rom, αποσυμπίεσης την μια βαλτην όσο το δυνατόν σε μικρότερη διαδρομή στο c: το…
καλησπερα επειδή προσπαθω να περασω την official πάλι αλλά για κάποιον λόγο ουτε με mi PC suite μπορώ να την περασω ουτε με mi flash pro..... μπορώ μέσω recovery και format data να περασω official η θα έχω πρόβλημα? ευχαριστώ
Παράθεση από drivth: “Δεν έχει το Poco ARB protection. Κατέβασε από επίσημο site την official global stable η Dev fastboot Rom μια πέρασε την μέσω mi flash tool. ” ok ευχαριστώ και παλι!!!
καλημερα, ξεκλείδωσε χθες το κινητό και περασα την Xtra!!! Επειδή όμως άλλαξα γνώμη θέλω να ξανά περασω την official global... ποιον οδηγό ακολουθώ? Εχω, antrollbag 1 και την 9.1.10 ROM... ευχαριστώ πολύ!!!
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από george.var: “Παράθεση από drivth: “Παράθεση από george.var: “καλησπέρα παιδια, σήμερα ξεκλείδωσε το κινητό και περασα την 9.1.10.Οταν παταω το power και ένταση πανω μπαίνω κανονικά στο recovery ενώ όταν παταω μόνο το power δεν μου βγάζει επιλογή recovery η fastboot... είναι φυσιολογικό???? ” Πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή από το developer option's. ” σ'ευχαριστώ πολυ, αλλά που βρίσκεται αυτή η επιλογή δέν την βρίσκω... ευχαριστώ προκαταβολικα... ” Στα χαρ…
Παράθεση από drivth: “Παράθεση από george.var: “καλησπέρα παιδια, σήμερα ξεκλείδωσε το κινητό και περασα την 9.1.10.Οταν παταω το power και ένταση πανω μπαίνω κανονικά στο recovery ενώ όταν παταω μόνο το power δεν μου βγάζει επιλογή recovery η fastboot... είναι φυσιολογικό???? ” Πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή από το developer option's. ” σ'ευχαριστώ πολυ, αλλά που βρίσκεται αυτή η επιλογή δέν την βρίσκω... ευχαριστώ προκαταβολικα...
καλησπέρα παιδια, σήμερα ξεκλείδωσε το κινητό και περασα την 9.1.10.Οταν παταω το power και ένταση πανω μπαίνω κανονικά στο recovery ενώ όταν παταω μόνο το power δεν μου βγάζει επιλογή recovery η fastboot... είναι φυσιολογικό????
καλησπέρα, θα ήθελα κάποιος να μου πει τα καινούργια χαραχτηρηστικά της developers rom από την official? Το ότι βγαίνει κάθε εβδομάδα το ξέρω και ότι είναι πιο καλη!!! Αλλά τι καινούρια έχει??? Ευχαριστώ πολύ!!!