Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-153 από 153.
-
χρονια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!Ευχαριστούμε για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!!!!!
-
Συγνωμη παιδιά που σας κουράζω αλλά και που πέρασα 6.12.8(fix)nikelπαλι μου βγάζει δεν υπάρχει κάρτα cim..Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!!!!Έχω redmi note 4
-
Σευχαριστω.... αλλά που να κοιτάξω?Γιατί πέρασα πριν από λίγο την 6.12.8 fix και μου κάνει το ίδιο...
-
καλημερα παιδιά!!!Έχω redmi note 4 και οι ROM 6.12.8 και 6.12.15 όταν τις περναω στο κινητό μου βγάζουν και οι δύο ότι δεν υπάρχει κάρτα cim.....αν μπορείτε κάντε κάτι!!!! ευχαριστώ πολύ!!!!
-
Εμενα πάντως την cim δεν μου την αναγνωρίζει με τίποτα....θα περιμένω με την καινούργια αναβάθμισή την άλλη εβδομάδα..... ευχαριστώ πάντως!!!!
-
καλημερα!Μία χαζή ερώτηση???? Για το redmi note 4 (nikel) ή ROM είναι εντάξει τώρα???
-
Καλησπερα παιδια!!!Έχω το redmi note 4 και πέρασα την αναβάθμιση και δεν μου αναγνωρίζει την cim.Ευχαριστώ πολύ!!!!
-
AD BLOCKER
Μήνυμαευχαριστω πάρα πολύ για τις απαντήσεις!Απλά έχω την απορία πως πριν είχα από μόνο του ad blocker και τώρα δεν έχω???
-
AD BLOCKER
Μήνυμα- καλησπερ δεν μου δουλεύει το ad blocker που είχε ενσωματωμένο το redmi note 4.... Και δεν βρίσκω πουθενά ρυθμίσεις...ούτε στο browser έχει στα προηγμένα κάποια ρύθμιση.... ευχαριστώ πολύ...
-
Καλησπερα και πάλι παιδιά!Πέρασα πάλι την καινούργια ROM σε redmi note 4 kai δουλεύει μία χαρά.Παλι έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά!Όταν βρείτε χρόνο θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής θέμα όταν μπαίνω στο ίντερνετ δεν έχω πλέον ad blocker....και δεν μου βγάζει ούτε ρυθμίσεις να κάνω....αν μπορεί κάποιος να με βοηθησει.Ε ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!
-
καλημερα παιδιά η καινούργιαROM που έχετε ανεβάσει δεν μπαίνει με τίποτα σε redmi note 4.Ευχαριστω πολύ!!!
-
Συγνωμη παιδιά έχω το redmi note 4 και έχω το ίδιο πρόβλημα..... Τι μπορώ να κάνω????