Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 104.
-
Καλησπερα σε ολους.Επειδη μου ειναι αδυνατο να διαβασω τα 4500 σχολια περιπου για να βγαλω τα συμπερασματα μου... θα ηθελα να ρωτησω:Αξιζει τελικα να παρω το redmi note 4 (MTK) ή να προτιμησω το αλλο με τον snapdragon? Απο οτι εχω διαβασει απο δω και απο κει, καταλαβα οτι ο ΜΤΚ ειναι αποδοτικοτερος ενω ο SD εξεικονομει περισσοτερη μπαταρια + οτι εχει λιγο καλυτερη καμερα.Υπαρχει καμια αλλη <τρανταχτη> διαφορα αναμεσα στα 2 κινητα? Κατι αξιοσημειωτο που πρεπει να προσεξω?Καποιο σημαντικο προβλημα…
-
καλη επιτυχια σε ολους!
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμα@George Kaggelaris οκ.σε ευχαριστω και παλι.
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμα@George Kaggelaris οχι.χρησιμοποιησα τον οδηγο που υπαρχει στο αυτο το ΄νημα΄ που βρισκομαστε.αλλος οδηγος ειναι αυτος που αναφερω πιο πανω.
-
Μήνυμα@George Kaggelaris ευχαριστω. αυτον τον οδηγο δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω?
-
Μήνυμα@George Kaggelaris ναι.συγνωμη, για το redmi note 3 λεω.ευτυχως το βρηκα..και ολα καλα τωρα.εβαλα την china stable.μπορω να βαλω καμια ελληνικη τωρα? ευχαριστω.
-
Μήνυμακαλησπερα. στο βημα γ) Τώρα συνδέουμε το κινητό στο pc κρατώντας το volume down, και το αφήνουμε μόνο όταν η μπάρα που δείχνει στη οθόνη του pc γίνει κίτρινη δεν αναγνωριζει το κινητο ο υπολογιστης! το κινητο μπαινει σε fastboot mode! τι να κανω?
-
καλη επιτυχια σε ολους!!!