Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-126 από 126.

• καλησπερα επιτελους ηρθε στα χερια μου και το δικο μου mi5 και φοραει την miui global 7.2.8.0/stable εχω ξεκλειδωσει τον bootloader... ποια rom με συμβουλευετε να κανω και αν μπορει καποιος να μου εξηγησει λιγο τα βηματα με λινκ απο αυτα που χρειαζεται να κατεβασω γιατι εχω ψιλοχαθει... ευχαριστω

• η τελευταια μου παραγγελια το δεκεμβρη απο vickmall το redmi 3s ηρθε σε 15 μερες γιαυτο το λεω...

• πλακα κανεις;;; ολα ερχονται στο δεκαπενθημερο και αυτο δυο μηνες;;; μηπως αξιζει κανενα αλλο σαιτ;;;

• Παράθεση από tasosko: “καλα γερνεις....σε καλο δρομο εισαι.. ” το κινητο θα το παραγγειλλω απο το banggood μηπως να ανησυχω λιγακι που η διαφορα στη τιμη σε σχεση με αλλα οπως vickmall, yeso521 kai to2c ειναι στα 50 με 60 δολλαρια;;;

• καλησπερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για μια αγορα που θελω να κανω.... ειμαι αναμεσα στο mi5 3/32 και το redmi pro 3/64 και τα δυο τα βρηκα κοντα στα 200 ευρω... τι αξιζει περισσοτερο;; εγω γερνω προ το 5αρι αλλα δεν ξερω ειμαι σε διλημμα...

• προβλημα με επαφες

geoliol - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

προσφατα αγορασα το κινητο αυτο για την κοπελα μου και εκανε αναβαθμιση στην global 8.1 stable 8.1.1 απο το παλιοτερο κινητο της ειχα αποθηκευσει τις επαφες στο cm backup απο οπου εκανα ανακτηση και στο redmi το θεμα ειναι οτι χανονται οι επαφες απο το κινητο την μια στιγμη μπορει να υπαρχουν και την αλλη οχι... τι μπορω να κανω γιαυτο;;; εκανα επανεκινηση αλλα και παλι δεν διορθβθηκε ειναι σαν να μην υπαρχουν μεσα...