Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Καλησπερα σε ολους Εχω ευχαριστα νεα για το mobile internet Mετα απο 5 επισκεψεις στη wind/Q , το προβλημα λυθηκε Κατ'αρχας να αναφερω οτι εβαλα στο οριο δεδομενων το 1000 , οπως ειπε ο χρηστης @derveni Η λυση ηταν στο ΑPN οπως ελεγε απο την αρχη ο χρηστης @Bodai Eγραψαν στις καρτες SIM και κινητα δικτυα \ Q Telecom \ Oνοματα Access point \ APN Q Internet \ και εγραψαν Ονομα\Q-Internet και APN Myq , και ολα τα υπολοιπα κενα Τελος καλο , ολα καλα Βεβαια μεσα στο σπιτι το ιντερνετ σερνεται , αλλα …
-
Καλημέρα και πάλι. Ακόμη δεν τα κατάφερα με τη σύνδεση„“
-
Σε μενα δεν γραφει πουθενα Κέντρο Ασφαλείας -> Χρήση Δεδομένων -> Μηνιαίο Οριο Δεδομένων Το μονο που βρισκω ειναι Εφαρμογες συστηματος - Ασφαλεια - Χρηση δεδομενων - Οριο δεδομενων κινητης τηλεφωνιας - οριο δεδομενων αιχμης και μου βγαζει ενα αριθμητηρα και μου ζητα να γραψω τα ορια Ειναι ομως κενος απο το εργοστασιο Ξεχασα να αναφερω οτι η συσκευη ειναι ΚΕΝΖΟ , αν αυτο σας βοηθα
-
Παράθεση από Bodai: “Αν κάνεις Factory Reset θα χάσεις πάλι επαφες/εφαρμογές κλπ. Τσέκαρες ότι τα APN είναι σωστά? Αλλά ακόμα και σωστά να τα βλέπεις, σβήστα και ξαναβάλτα .. Και τέλος δες στο Κέντρο Ασφαλείας μήπως έχει ξεμείνει κάνα όριο ενεργοποιημένο στα Mobile Data.. Τώρα που το σκέφτομαι ξεκίνα απο τα όρια .... ” Ειμαι καποιας ηλικιας , και δεν ειμαι σχετικος Κατ'αρχας μηπως φταιει το τηλεφωνο και δεν πιανει το σημα της wind? Γιατι ενδεχομενως οταν πρωτοαγορασα την καρτα να την εβαλα στο α…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από salaminomachos: “Για το πρωτο μολις εκανα πατατα. Εκανα εξαγωγη στο google , και χαθηκαν ολα τα τηλεφωνα ” Αν κάνεις συγχρονισμό στο Google δεν σου τις φέρνει πίσω? ” Ενταξει ολα καλα με τα τηλεφωνα αλλα αυτο με το ιντερνετ δεν βλεπω να λυνεται Μηπως να κανω επαναφορα ρυθμισεων?
-
Για το δευτερο αστο καλλιτερα Θα ψαξω να βρω την τριτη επιλογη Με την ευκαιρια να ρωτησω Τι ειναι το φορητο hotspot? Kαι καποιες φορες μου αναφερει καποιο ΚΩΔΙΚΟ QR και μου βγαζει ενα λαβυρινθο , και ζητα να το σαρωσω , αλλα δεν βλεπω σαρωνεται
-
Ευχαριστω για την απαντηση σου Για το πρωτο μολις εκανα πατατα. Εκανα εξαγωγη στο google , και χαθηκαν ολα τα τηλεφωνα Το δευτερο που αναφερεις , υπαρχει η επιλογη για αυξηση μεγεθους γραμματοσειρας , αλλα αυξανει το μεγεθος των γραμματοσειρων μονο για την επιλογη settings Για το τριτο που αναφερεις , διαβασα οτι υπαρχουν 3 επιλογες , LTE-3G-2G αν θυμαμαι καλα
-
Καλησπερα στην ομορφη κοινoτητα της Xiaomi , και καλως σας βρηκα Πριν 15 μερες αγορασα το ανωτερω κινητο , απο ιδιωτη , αλλα σφραγισμενο Παρα πολυ καλο και με stable global rom , με αψογους ελληνικους χαρακτηρες και με Ελληνικο πληκτρολογιο και με OTA Updates Μαλιστα το πρωτο βραδυ εγινε το πρωτο official update Δεν ξερω πως γινονται τα screenshots , αλλα απο το my phone σας αναφερω Εκδοση Android 6.0.1 MMB29M MIUI Εκδοση MIUI 8 Global 6.10.13 beta Εχω δυο αποριες 1. Οταν περνω ενα ονοματεπωνυμο…