Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Σε αυτό που σου έστειλα λένε ότι αν τραβήξεις βίντεο με το κινητό οριζόντιο για κάποιο λόγο η συσκευή απενεργοποιεί το ένα μικρόφωνο (αυτό που είναι στο κάτω μέρος της) κ αυτό μένει απενεργοποιημένο κ αφού βγεις από την κάμερα, γι'αυτό κ οι άλλοι στις κλήσεις σε ακούν μόνο από το άλλο (αυτό που είναι στο πάνω μέρος) κ άρα πολύ μακριά.. Απ ότι λένε πάντα (δεν μου έχει συμβεί εμένα για να το επιβεβαιώσω), το μικρόφωνο επανέρχεται αν τραβήξεις βίντεο με το κινητό "όρθιο". Sent from my MI PAD using …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GS1985: “Ναι εννοείται πως όλα αυτά τα κάνω κάθε φορά με σωστό τρόπο καθώς έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου το Mi4c και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Άρα να υποθέσω από τις απαντήσεις τις λίγες σε αυτό το νήμα πως το πρόβλημα εδώ στην Ελλάδα δεν είναι γνωστό και μάλλον σπάνιο... Ευχαριστώ πάντως! Γενικά με ένα reboot το πρόβλημα φτιάχνει για λιγότερο από μέρα μέχρι να το επανεμφανίσει! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δες λίγο αυτό το νήμα προβλημα με redmi note …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Κάνει και για το 2?” Για το 2 δεν ξέρω αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
geopapa - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σε ποια συσκευή ?” Mi4s Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader?
geopapa - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΓια να εγκαταστήσουμε την ελληνική Rom υπάρχει κάποιος οδηγός; Χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader? Ευχαριστώ Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Αυτό : Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Πρόβλημα με phone. apk
ΜήνυμαΚαταρχήν θα σου πρότεινα να βάλεις την τελευταία stable. Αν το κάνει πάλι για δες εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=147560#post147560 Και ανέφερε μετά τα αποτελέσματα.. Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BillyVan: “Με την ευκαιρία βρήκε κανεις καμια ομορφη σιλικονατη θηκη ή καποια καλη? Πηρα μια μαυρη που κλεινει με μαγνητακι και ειναι αποτυχία...” Πήρα αυτήν ebay.com/itm/NILLKIN-0-6mm-Nat…m:myPRReK6FN4GC9waHZ6Mq-w μου άρεσε που έχει καπάκια στις τρύπες.. Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
προβλημα με redmi note 2
ΜήνυμαΓια το πρόβλημα με το μικρόφωνο υπάρχει θέμα στο Ευρωπαϊκό φορουμ xiaomi.eu/community/index.php?threads/28988/ και τελικά ενδέχεται να φταίει η εφαρμογή της κάμερας και ειδικά όταν καταγράφουμε video σε λειτουργία landscape.. Για κάποιο λόγο σε αυτή τη λειτουργία η εφαρμογή απενεργοποιεί το ένα μικρόφωνο μάλλον γιατί μπορεί να το καλύπτουμε με κάποιο δάχτυλο. Η λύση που αναφέρουν είναι να καταγράψουμε ένα άλλο βίντεο σε λειτουργία portrait.. Ελπίζω να είναι αυτό τελικά... Sent from my MI PAD usi…
-
Πρόβλημα με το GPS
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την χρήσιμη πληροφορία. Μπορείς απ ότι βλέπω να το ρυθμίσεις και ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή.. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Πρόβλημα με το GPS
ΜήνυμαΔοκίμασες factory reset? Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
coolicool.com/xiaomi-red-rice-…screen-android-50-g-42322 Καλή επιτυχία σε όλους!