Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 34.

• Α νομιζα οτι με το android 6 δεν έχω θέμα.

• Σε RedmiPro έχω περάσει την XTRV-8.4.26 beta. Προσπάθησα να βάλω το gmail του παιδιού (ανήλικο) από το family link και μου λέει οτι πρέπει να κάνω ενημέρωση συστήματος. Έχετε καμια ιδεα, μηπως ξέρει καποιος πως μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό? xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_XTRV_8.4.26.zip

• Redmi pro hard brick

George Geronymos - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

κάτι βρηκα αλλά δεν χρειάστηκαν, διότι ο υπολογιστής αναγνώρισε το κινητό και άρχισε να ψάχνει για drivers για να εγκαταστήσει . Μετά όμως στο βημα που λέει: "Πατάμε επάνω στο "Change NVRAM database file" και φορτώνουμε το official αρχείο από την fastboot rom Που έχουμε κατεβάσει. (Μεγάλη προσοχή εδώ να χρησιμοποιήσετε το σωστό αρχείο για το δικό σας κινητό που θα το βρείτε στην Official rom της δικής σας συσκευής)" δεν ξέρω για πιο αρχείο λέει "NVRAM database file". Μέσα στο official αρχείο από…

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δες αυτό ---> Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT] Για να επαναφέρεις τα ΙΜΕΙ, ίσως χρειαστεί νεότερη έκδοση mauiMeta...δοκιμάζεις και βλέπεις ” Μέσα στον οδηγό έχει να κατεβάσεις το zip.pngAndroid_Gadget_CDC_driver.zip. Όμως το λινκ δεν υπάρχει. Τι προτείνεις?

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Η διαδικασία του sp flash tool ολοκληρώθηκε. Τελικά το πρόβλημα ήταν η εκδοση του sp flash tool . Αντι για την v5.1924 που είχα κατεβάσει, χρησιμοποίησα την v5.1708 και λειτούργησε. Όντως τώρα μου ζητάει όμως valid device ID IMEI. Υποθέτω πρωτα πρέπει να φτιαχτεί αυτό και μετά του δηλώνω mi account, σωστά? Ποιους οδηγούς να ακολουθήσω και με πια σειρά?

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Γιατί έχεις τόσους υποφακέλους στην διαδρομή της ρομ ? Αν και δεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα, δοκίμασε να πας τον φάκελο απευθείας στον C ή στον φάκελο Xiaomi... ” οχι ουτε ετσι ολοκλήρωσε την διαδικασια

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

μηπως παιζει ρολο το drive που δεν ειναι στο C:\ ???

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66910/

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

επίσης, για να δωσω και όλα τα δεδομένα, χρησιμοποιώ τα παρακάτω downloads: omega_images_7.12.28_20171228.0000.00_6.0_cn_410bed4c36 Windows 10 MTK VCOM USB Preloader Drivers και φυσικά ο υπολογιστης ξεκινά πάντα με απενεργοποιημένες τις ψηφιακές υπογραφές.

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τι μέγεθος εχει το cust? ΔΟκιμασε με αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66895/ ” to cust που είχα είχε μεγεθος 14,893 (Custom_Cust_Omega από τον οδηγο) έβαλα και αυτό που μου έδωσες και τώρα βγάζει αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66897/

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “To cust λογικά φταιει που είναι τόσο μεγάλο. Δεν έχει στον οδηγό να το αλλάξεις; ” το έχω αλλάξει το cust, όπως λένε οι οδηγίες.

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66889/ το μήνυμα αυτό βγαίνει στο SP_Flash_Tool_v5.1924_Win αφού έχει γεμίσει η κόκκινη μπάρα και αφού έχουν τελειώσει και οι κίτρινες. Όλα αυτά πάντως γίνονται σε 3-4 δευτερόλεπτα (απέχει πολύ από το χρόνο των περίπου 10 λεπτών), δηλαδή οι κιτρινες μπάρες τρέχουν και γεμίζουν πολύ γρήγορα σχετικά . οπότε η διαδικασία σταματάει εκει. έχω δοκιμάσει και την επιλογή firmware update και βγαζει το ιδιο μηνυμα. έχετε καμια ιδέα τι πρέπει να γίνει?

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ο γενικός οδηγός είναι αυτός ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool Σε κάποιες περιπτώσεις, θέλει το volume up, σε άλλες το volume down και σε άλλες καθόλου κουμπιά πατημένα... ” Πως θα καταλάβω σε ποια περίπτωση κουμπιών είμαι? Και κάτι άλλο. Πρέπει να πατάω τα κουμπιά όλη την ώρα ή μόνο στην αρχή?

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από George Geronymos: “Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε? ” Αν το συνδέσεις στον υπολογιστή το αναγνωρίζει σαν VCOM ?Το βλέπει στο SP Flash Tool ? ” Ναι και μάλιστα κάνει την διαδικασία που ανάβει και σβήνει από τον πίνακα του devise manager. Αλλά και στο SP Flash Tool εμφανίζονται κάτω αριστερά οι πληροφορίες του κινητού, κάτι για την μνήμη του κλπ.

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μη γράφεις σε.πολλα νήματα τα ίδια σε παρακαλώ. Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega Κάποιος θα το.δει καμία σου απαντήσει. ” Χίλια συγνώμη, απλά βρήκα το δεύτερο νήμα αργότερα και ήθελα με αυτό τον τρόπο να διορθώσω το "λάθος".

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

Καλησπέρα σας. Έχω κι εγώ ένα readmi pro στο οποίο θέλω να περάσω την ελληνική xtrv. Ακολουθούσα τον οδηγό « Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)» xiaomi-miui.gr/community/index…84%CE%BF-RedMi-PRO-Omega/ , αλλά στο σημείο όπου χρησιμοποιείται η εφαρμογή SP Flash Tool, εμφανίστηκαν πολλά μηνύματα λάθους, με αποτέλεσμα να πατήσω την επιλογή «Format All+download» (διότι ένα από τα μηνύματα το πρότεινε) και απ΄πο εκείνη την στιγμή το κινητό δεν ανοίγει πλέον, ούτε ολοκληρώ…

• Redmi pro hard brick

Μήνυμα

Καλησπέρα σας. Έχω κι εγώ ένα readmi pro στο οποίο θέλω να περάσω την ελληνική xtrv. Ακολουθούσα τον οδηγό « Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)» xiaomi-miui.gr/community/index…84%CE%BF-RedMi-PRO-Omega/ , αλλά στο σημείο όπου χρησιμοποιείται η εφαρμογή SP Flash Tool, εμφανίστηκαν πολλά μηνύματα λάθους, με αποτέλεσμα να πατήσω την επιλογή «Format All+download» (διότι ένα από τα μηνύματα το πρότεινε) και απ΄πο εκείνη την στιγμή το κινητό δεν ανοίγει πλέον, ούτε ολοκληρώ…

• Καλησπέρα. Μηπως ξέρετε αν μπορεί να ενεργοποιηθεί το split screen σε readmi pro forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59074/

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52802/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52803/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52804/ καλησπέρα. έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και μερικές μέρες. έχω δοκιμάσει πάνω από 5 rom στο κινητό δεν πιάνει τίποτα. Πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα μήπως ξέρετε?

• Xiaomi Redmi Pro battery infos

Μήνυμα

Ευχαριστω. κι εγω έτσι πιστεύω. Νομίζω αυτές οι μπαταρίες κρατάνε πάνω απο δύο χρόνια , με βάση τη χρήση που προανέφερα φόρτισμα ανά 1,5 μέρα), έτσι δεν ειναι?