Παράθεση από George Kaggelaris: “@aetorraxi84 Έχεις δοκιμάσει να βάλεις σε όλες τις επαφές σου το +30 μπροστά με το Number Fixer ” Αυτο δεν το εκανα... Αλλα ελπίζω να μην πιασει... Με εκνευριζει να το βλεπω αυτο!
Παιδια καλησπερα και καλο μηνα. Εχω την 7.3.30 dev rom... Εχω το εξης προβλημα. Ενω οι αριθμοι ειναι αποθηεκυμενοι κανονικα οταν λαμβανω μηνυμα μου δειχνει μονο τους αριθμους.... Εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους τροπους αποθηκευσης αλλα τπτ... Αυτο το ειχα και με την 8.1.60 global stable
Παράθεση από geoanto555: “Από την στιγμή που τις βλέπεις όλες εκει, αν δεν θέλεις να μπαίνεις αντέγραψε-τες στο φάκελο κάμερα που σου πα. ” ναι αλλα δεν θα ειναι σε φακελο
Παράθεση από geoanto555: “Αντέγραψε τες στον φάκελο dcim/camera ή όπως βλέπεις τις φωτο σύρε αριστερά, υπάρχουν σε κάποιο φάκελο εκεί μέσα? ” ευχαριστώ φίλε μου αλλά βλέπω ότι άλλοι φάκελοι που έχουν φωτογραφίες μέσα έχουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό που μου δείχνουν και στον εξερευνητή
Παράθεση από aetorraxi84: “Και κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει ένω έχω φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης για παράδειγμα ένας φάκελος από τον εξερευνητή μου τις δείχνει άμα πάω από τη συλλογή μου δείχνει ότι έχω λιγότερες ενω στον εξερευνητή υπάρχουν κανονικά. διορθώνεται ” καποιοοοοςςς;;;;;
Παράθεση από aetorraxi84: “Και κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει ένω έχω φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης για παράδειγμα ένας φάκελος από τον εξερευνητή μου τις δείχνει άμα πάω από τη συλλογή μου δείχνει ότι έχω λιγότερες ενω στον εξερευνητή υπάρχουν κανονικά. διορθώνεται ” ενας νοματαιος να βοηθήσει;
Και κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει ένω έχω φωτογραφίες στην κάρτα μνήμης για παράδειγμα ένας φάκελος από τον εξερευνητή μου τις δείχνει άμα πάω από τη συλλογή μου δείχνει ότι έχω λιγότερες ενω στον εξερευνητή υπάρχουν κανονικά. διορθώνεται
Καλημέρα στην παρέα. Να σας ρωτησω.... Το κινητό τώρα τρέχει την 7.3.23 dev rom όχι την xtrv. οι αναβαθμίσεις που βγαινουν είναι εβδομαδιαίες απ 'οτι κατάλαβα... Αξίζει να τις κάνω;
Παράθεση από aetorraxi84: “καλημεραστην παρέα Έχω μία απορία Έχω την 7.3.23 την οποία την εγκατέστησαν σήμερα είναι dev rom. Όσο ήμουν στην 7.3.16 όταν κοίταζα τον υπόλοιπο μέρος χρόνο ομιλίας κάποιες φορές μου έγραφε μία μέρα και ας ήταν στο 79% και άλλες μπορεί να έγραφε 12 ώρες. Ξέρει κανείς γιατί; Συν ότι εμένα με βγάζει μία μέρα η μπαταρία.... Ουδέποτε 2 που έχω διαβάσει κατά καιρούς.... ” μια απάντηση ένας άνθρωπος;
καλημεραστην παρέα Έχω μία απορία Έχω την 7.3.23 την οποία την εγκατέστησαν σήμερα είναι dev rom. Όσο ήμουν στην 7.3.16 όταν κοίταζα τον υπόλοιπο μέρος χρόνο ομιλίας κάποιες φορές μου έγραφε μία μέρα και ας ήταν στο 79% και άλλες μπορεί να έγραφε 12 ώρες. Ξέρει κανείς γιατί; Συν ότι εμένα με βγάζει μία μέρα η μπαταρία.... Ουδέποτε 2 που έχω διαβάσει κατά καιρούς....
Παράθεση από AsteriosRemvos: “Παιχταραδες μουυυυυυ.... Και να μην λειτουργούν τι σε πειράζει; Ίσα ίσα δεν σε ζαλίζει το τσικ τσικ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μα αυτο το τσικ τσικ με εκστασιαζει....
Παράθεση από aetorraxi84: “Καλημέρα παιδιά παρατήρησα ότι στην 739 dev ενώ είναι ενεργοποιημένοι οι ήχοι όταν πληκτρολογείς μηνύματα δεν ακούγεται τίποτα απολύτως Ενώ οι ήχοι αφής δουλεύουν κανονικότατα. Ξέρει κανείς τίποτα ” καμια ιδέα κανείς;;;; Τπτ;;;; Με ξεχασατε παλιόπαιδα.....
Καλημέρα παιδιά παρατήρησα ότι στην 739 dev ενώ είναι ενεργοποιημένοι οι ήχοι όταν πληκτρολογείς μηνύματα δεν ακούγεται τίποτα απολύτως Ενώ οι ήχοι αφής δουλεύουν κανονικότατα. Ξέρει κανείς τίποτα
ζηταω συγγνώμη αλλα μπερδεύτηκα επειδη εγραφε 7.3.9 νόμιζα ότι ήταν ή xtrv....ισχύει τώρα ή εγγύηση ή μπα; κάπου ξαναβρήκαν την 8.1.6.0 και θα την ξαναπερασω. Ελπίζω με επιτυχία... Ευχαριστώ και συγγνώμη και παλι....
Παράθεση από BanditGR: “Μια τελευταία παράκληση. Για να μην τρελαθώ...(γυρίζω τις νύχτες κτλ) Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία από τις ρυθμίσεις -> Πληροφορίες για το τηλέφωνο. Θέλω να δω ποια επιτέλους είναι αυτή η μυστηριώδης 7.3.9 XTRV που αγνοεί τους...νόμους της φύσης. ” χαχαχαχ Ορίστε.... είμαι καλα ως έχει;