Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 224.
-
Εγω πάντως που την κατέβασα για νίκελ μου έβγαζε ερρορ στο ινσταλ
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΡε παιδιά ξέρει κανείς γιατί στην τελευταία xtrv σε redmi note 4 mediatek μου αλλάζει από μόνο του τον ήχο του whats app?βαζει κάτι σαν αθόρυβο....
-
Παράθεση από splus: “Παράθεση από aetorraxi84: “Καποια καλή custom rom για redmi note 4 mtk χωρίς bugs?ψάχνω την resurrection remix αλλά τπτ....δεν ξέρω αν λειτουργεί smoothly βεβαια ” AOSP ROM 6.0 MTK Mod by hoangnguyen (Update 2017/05/23) - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Πολύ καλή τη προτείνω ανεπιφύλακτα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 ” @splus τη δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσε. Σε ευχαριστώ παντως
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΜε την τελευταία xtrv για redmi note 4 mtk βλέπετε και σεις ότι κολλάει το κινητό και lagαρει γενικά; Πριν δεν μου το έκανε
-
ΜήνυμαΠαρολο που κατεβασα την updated xtrv για το nikel παλι δεν δουλεύει το mi remote και με πετάει....
-
ΜήνυμαΤι φαση με την τελευταία xtrv για nikel? Πας να ρυθμισεις το χειριστήριο και γραφει οτι η εφαρμογή διακοπηκε... Καμια ιδεα;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “δες εδώ [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. ” Απ όσο κατάλαβα είναι πιο παραμετροποιησιμη η άρωμα σωστά; Εγώ για να την περάσω απλά κάνω ινσταλλ το ζιπ αρχείο μέσω twrp και ας έχω xtrv.ξερουμε η μπαταρία πως πάει στο nikel και γενικά η κάμερα; Δουλεύουν όλα μια χαρά; Ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά...θέλω να ρωτήσω ποια η διαφορά μεταξύ xtrv rom και άρωμα για το nikel...τι περισσότερο προσφέρει η μία από την άλλη;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ότι θες για την κάμερα hdr θα πας εδώ ---> Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών ” NasDriver δεν ζητάω ρύθμιση για την hdr....απλά λέω αν ξέρει κάποιος μια λύση γιατί όταν τραβάω φωτό σε hdr στην τελευταία xtrv για το nikel κολλάει και πότε δε βγαίνει η φωτό...σε ευχαριστώ τουλάχιστον για την προσπάθεια
-
ΜήνυμαΠαιδιαααα βοηθήστε κάποιος....δεν παίζει τo hdr στη google camera στην τελευταία xtrv.... μπορεί κάποιος να προτείνει μια λύση; redmi note 4 mtk =============== Ιαν 8th 2018, 11:27pm =============== Παράθεση από aetorraxi84: “Παιδιαααα βοηθήστε κάποιος....δεν παίζει τo hdr στη google camera στην τελευταία xtrv.... μπορεί κάποιος να προτείνει μια λύση; redmi note 4 mtk ” Ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από aetorraxi84: “Ρε παιδιά με την τελευταία xtrv σε redmi note 4 mediatek το hdr στη google camera κολλάει....τραβάς φωτογραφία αλλά δεν εμφανίζεται μετά.... καμία λύση ” Καμια ιδέα από τους διαχειριστές η από τα παιδιά που ασχολούνται μαζί της;
-
ΜήνυμαΡε παιδιά με την τελευταία xtrv σε redmi note 4 mediatek το hdr στη google camera κολλάει....τραβάς φωτογραφία αλλά δεν εμφανίζεται μετά.... καμία λύση