Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 224.
-
Παιδιά Χαίρετε.... Έχω το note 4 mtk με την τελευταία xtrv και έχω παρατηρήσει τις δύο τελευταίες ημέρες ότι αργεί πάρα πολύ να φορτίσει το κινητό μου.... Κάνει γύρω στις τρεις ώρες ενώ πριν στη μία ώρα φορτιζε.... Κατά τη διάρκεια της φόρτισης όλα είναι κλειστά ασύρματο bluetooth GPS τα πάντα γνωρίζει κανείς κάτι
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΕιχα xtrv στο nikel...το έβγαλα και έβαλα την official για λίγο...σήμερα ξαναflashara την 7.12.14 xtrv και βλέπω καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας... Συγκριτικά με την τελευταία xtrv
-
Παράθεση από agmg: “Κανένας κάτοχος της συσκευής έχει κάτι να προτείνει σε θέμα rom? ” Εγω που έχω το ίδιο κινητό είχα περάσει την ελληνική xtrv και η τελευταία ενημέρωση μου έτρωγε τη μπαταρία παρά πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να γυρίσω στην official stable 8.5.6.0 =============== Δεκ 14th 2017, 10:52am =============== Παράθεση από makis1024: “Κατέβασε την official global dev χύμα στο internal Storage και πήγαινε μέσο updater , εάν σε αφήσει γιατί η global dev είναι miui9 , δεν χρειάζεται ξεκλείδ…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Υποθετω είσαι ξεκλείδωτος. Με Xiaomi Tool μπορείς να δεις εδώ: Εγκατάσταση official rom με χρήση το XiaoMiTool για όλα τα κινητά xiaomi Ή αλλιώς δες εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) ” Επειδη λέει οτι ο οδηγός είναι καθαρά για κλειδωμένο bootloader θα έχω πρόβλημα που είναι ξεκλειδωτος
-
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδιά και καλό μήνα...υπάρχει κάποιος οδηγός για να γυρίσουμε από xtrv σε official? Redmi note 4 mtk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “συνηθως μια πίσω δεν υπάρχει πρόβλημα. Κράτα καλού κακού και backup ” Ποια προτείνεις για μπαταρία
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “για μια ή δύο προηγούμενες ναι, κοιτάς παράλληλα μη σου κάνει πρόβλημα. Αν κάνει θέμα πρέπει να γυρίσεις με fr. ” Επιεικως απαισια η 7.11.23.... Θα μου σβηστουν αρχεια αν κανω downgrade?
-
ΜήνυμαΓια να παμε σε προηγουμενη xtrv απλα τη φλασαρουμε;
-
Μήνυμα@dnomikos επιτέλους επανήλθε η επιλογή για τους χαρακτήρες...σε υπερευχαριστω =============== Νοε 17th 2017, 12:37pm =============== Ξερουμε κατι για την τελευταια αναβαθμιση της xtrv? Ποτε θα βγει για νικελ?
-
Μήνυμα@George Kaggelaris σε ευχαριστώ...πήγα από το section των downloads αλλά δεν μου το δείχνει....για αυτό ρώτησα... =============== Νοε 6th 2017, 10:50am =============== Περαστηκε η 7.11.2 αλλά και πάλι δεν υπάρχει επιλογή για 160 χαρακτήρες παρόλο που έκανα format data ...υπάρχει κανένα αρχείο ώστε να το φλασαρω;
-
ΜήνυμαΚαλημέρα...η τελευταία xtrv για το nikel είναι η 7.10.19;
-
@instant_diver ετσι το κανω αλλα δεν...
-
Το βαζω και εδω μπας και απαντησει κανεις Σε xtrv 7.10.19 για το nikel δεν υπαρχει επιλογη για 160 χαρακτηρες.... Στην προηγουμενη εκδοση υπηρχε...καμια λυση;δεν θελω να βαλω το android messages