τελεια, σε ευχαριστω πολυ! με εσωσες σημερα! =============== Νοε 15th 2017, 9:21am =============== Πως μπορώ να ελέγξω τι χρώμα φλας ειδοποίησης θα έχει η κάθε εφαρμογή;
λοιπον την ενημερωση την εκανα... βεβαια για καποιον λογο διαγραφτηκαν ολα τα αρχεια μου, ευτυχως ειχα μπακαπ, και τωρα μολις το ανοιξα κατεβαζει την ενημερωση V.8.5.7.0.MHOMIED
Για να στα πω περιληπτικά, το κινητό το είχα πάρει από Κίνα, είχε ελληνικό μενού, αλλά όταν ήταν να κάνει το update κολλούσε και το κινητό έκλεινε και δεν το προγραμματοποιουσε ποτέ. Ωστόσο το κινητό το ξεκλείδωσε ένας γνωστός μου και μου πέρασε την ΡΟΜ που βλέπεις παραπάνω.
Καλησπερα όπως βλέπεται έχω τις πληροφορίες του κινητού μου στην παρακάτω φωτογραφία, ένας γνωστός μου που μόλις πήρε το 4Χ έκανε ενημέρωση και έβαλε τα miui 9 και μπορώ να πω πως με εντυπωσίασαν...εσείς τι πιστεύετε; Μπορώ να τηα βάλω και στο δικό μου; Θα το σηκώσει το κινητό;
Καλησπέρα, πρόσφατα πήγα να κάνω ενημέρωση στο κινητό μου(Xiaomi note 3 pro) την ενημέρωση MIUI 6.10.13, είχα περίπου 50% μπαταρία, κατέβασε κανονικά την ενημέρωση και αφού έκανε επανεκκίνηση το κινητό φόρτωνε μέχρι ένα σημείο και έπειτα κολλούσε έκλεινε ξαναξεκινησε να φορτώνει πήγαινε πάλι μέχρι το σημείο που έφτανε πριν και πάλι έκλεινε. Το άφησα όλο το βράδυ να το κάνει αυτό και το επόμενο πρωί ήταν κανονικά αλλά δεν ενημερώθηκε. Να επειχηρήσω να κάνω πάλι την ενημέρωση;
παιδιά πήρα κάτι ακουστικά iLuv και δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα τελικά, τώρα κάτι άλλο..κάθε φορά που απενεργοποιω το κινητό μου με αναγκάζει το messenger να ενεργοποιω από τις ρυθμίσεις του ξανά και ξανά τις εικόνες των συνομιλητών.Γιατι;