Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-316 από 316.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Να πω απλά κάτι για τις ψήφους. Θεωρώ επιπόλαιο να βάζει κάποιος μια Ρομ και μετά από 1 ώρα να ψηφίζει την συνιστώ σε όλους (μπορεί όντως κάποιος να έκανε εξονυχιστικό έλεγχο αλλά αν υπάρχει να είναι ένας). Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μπορείς να πάρεις στον λαιμό σου πολλούς. Αν το κάνουμε όλοι έτσι τότε όλες οι Ρομ θα ήταν τέλειες άρα χαμένος και σκοπός της ψηφοφορίας. ” Όσοι συμμετέχουμε στην εγκατάσταση των νέων ROM είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι λαμβάνουμε μέρος σε μια de…
-
Το συγκεκριμένο αρχείο έχει ημερομηνία 2/1/2016. το στέλνω συνημμένα μήπως βοηθήσω σε κάτι. Σε ότι αφορά την συμβουλή σου θα την τηρήσω.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8930/
-
Μόλις πέρασα με επιτυχία την νέα version 6.1.7....Όταν έψαξα τα zip αρχεία της συσκευής μου προκειμένου να διαγράψω το σχετικό της νέας version διαπίστωσα ότι στην συσκευή μου υπάρχει και ένα άλλο zip αρχείο με το όνομα "com.miui.home.zip", αρχείο που δεν είχα τουλάχιστον μέχρι χθες. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό ?
-
Πρόβλημα στην εγκατάσταση της Ελληνικής ROM GTV 5.12.17 miui v7 σε xiaomi mi4c
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΔεν εξηγείται διαφορετικά. βέβαια κάπου κάπου αναγνωρίζεται η συσκευή (όπως έγινε και σήμερα με μένα) και έτσι μπόρεσα να περάσω την ROM. Συνεπώς την αναβάθμιση θα πρέπει να την κάνουμε από PC με Windows 7 ή 8.
-
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΤο έτρεξα σαν admin .... τα ίδια
-
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΤο συνέδεσα με ανοικτό το MiPCSetup... τα ίδια
-
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΑπενεργοποίησα το digital driver signing από τα windows 10. Δυστυχώς η μονάδα Mi-4c δείχνει "αυτός ο φάκελος είναι κενός" Μήπως πρέπει να απεγκαταστήσω το MiPCsetup και να το εγκαταστήσω πάλι ?
-
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλημέρα, Κατέβασα στο PC την νέα ROM. Όταν συνδέω το τηλέφωνο με το PC, αν και έχω περάσει την MiPCSuite, εμφανίζεται το τηλ σαν μονάδα δίσκου ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω Paste τo Zip αρχείο για να προχωρήσω στην αναβάθμιση. Μήπως φταίει που έχω τα windows 10 ? Σημειώνω ότι και πριν 2-3 μέρες που πέρασα για πρώτη φορά ελληνική ROM αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα και εντελώς τυχαία αποκαταστάθηκε, χωρίς να κάνω κάτι. Μήπως φταίνε οι drivers. Υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω…
-
micro sim cards Xiaomi mi4c
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! Το Mi4c έχει ως γνωστόν έχει μια θήκη με 2 θέσεις για micro sim κάρτες. Ερώτημα : Μπορώ να χρησιμοποιήσω την μια από τις δύο θέσεις τοποθετώντας κάρτα για extra storage και αν ναι ποια ? Σημείωση: Η συσκευή μου διαθέτει 32 gb.
-
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΌχι δεν έχω βάλει θήκη...αλλά ας περιμένουμε την νέα ROM
-
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα, και πιστεύω ότι θα είμαστε πρώτοι. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά την εγκατάσταση της ROM διαπιστώνω ότι έχω πρόβλημα με την camera. Δηλαδή όταν βάζω αυτόματο φλας ή ενεργό φλας η φωτογραφία "καίγεται". Επίσης η camera παύει να ανταποκρίνεται και θα πρέπει να κάνω επανεκκίνηση όταν κάνω αλλαγή του HDR σε κανονικό ή ζωντανό. Μήπως κάνω εγώ κάποιο λάθος ή έχουμε bug ?
-
Έπεσε η ψήφος. Άντε και ΠΡΩΤΟΙ !!!!!!!!
-
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΤελικά τα κατάφερα. Όλα πήγαν καλά. Antutu scor before 43487 after 61251 !!!!!! Ευχαριστώ για την βοήθειά σας.
-
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΤελικά είχα πρόβλημα και το laptom μου δεν έβλεπε την συσκευή. Τώρα είναι όλα εντάξει ήδη έχω βάλει την rom με copy paste στην συσκευή. Θα επιχειρήσω απόψε ή αύριο και πάλι. Θα ενημερώσω για αποτελέσματα. Μπράβο παιδιά για την αμεσότητα !!!!!!
-
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικη η συσκευή σου! Ο οδηγός που διάβασες είναι πολύ καλός και θα σε βοηθήσει να τελειώσεις την διαδικασία. Όμως πρέπει να τον ακολουθήσεις πιστά. Π.χ. πουθενά δεν λέει να κάνεις download στη συσκευή σου την ρομ ή να χρησιμοποιήσεις το MiPCSuite για να μεταφέρεις το αρχείο της ρομ ή ότι η συσκευή σου πρέπει να είναι rooted για να γίνει η εγκατάσταση. Διάβασε τον προσεχτικά, μάζεψε τα απαραίτητα αρχεία και όταν είσαι ετοιμος ακουλούθησέ τον Κ…
-
Nelias - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα σας, Τώρα στα 65 μου αποφάσισα, αφού εδώ και 3 μέρες είμαι κάτοχος του Mi4c, να εμπλακώ στην διαδικασία αλλαγής της ROM. Διαπίστωσα ότι το τηλ έχει Mi Recovery και ότι δεν έχω πρόσβαση στο Root. Χθες αποφάσισα να ακολουθήσω αυτήν (Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C) την διαδικασία για την εγκατάσταση της ROM. 1. Επειδή μέσα από την MipcSuite δεν μπορούσα να κάνω copy Paste το zip, το κατέβασα κατευθείαν στην συσκευή. 2. Έφτασα στο σημείο μετά την πληκτρολόγηση : fastboot boot mi4c…