Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Παράθεση από yiannisT: “Παράθεση από yiannisT: “Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Mi6 για να κάνει ανέπαφες πληρωμές; Και αν ναι πως γίνεται; Έβαλα την επίσημη ρομ κλείδωσα τον bootloader έβαλα την ανάλογη εφαρμογη της τράπεζας εχω ανοιχτό μονιμα το nfc. Μέχρι εδώ όλα δουλεύουν κανονικά. Όταν πάω όμως μπροστά στο ταμείο δε βρίσκει το κινητό μου. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές χωρίς επιτυχία. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ. Sent from my MI 6 using Tapatalk ” Μετά από αρκετές προσπάθειες κα…
-
Κάτοχος και εγώ εδώ και 2 μέρες του κινητού, πολύ καλή οθόνη και σε χρήση σε εξωτερικούς χώρους, μπαταρία πολύ καλή όπως επίσης πάρα πολύ γρήγορο (6/64 η έκδοση που πήρα εγώ,με 8.2.2.0 Global stable ήρθε). Η κάμερα βέβαια σχετικά καλή αλλά σε όλα τα reviews δεν γράφουν ότι είναι τέλεια ώστε να ανταγωνίζεται Samsung S7/8, το μόνο πρόβλημα είναι κατά την εγγραφή βίντεο στην αρχή είναι λίγο πιχελιασμενο και μετά καθαρίζει (δοκιμές σε εσωτερικό χώρο. Επίσης κάποιες φόρες ενώ έχω σύνδεση wifi αργεί ν…
-
XTRV 7.4.27,δεν εχω καποιο προβλημα αλλα επειδη δεν μπορω να κατεβαζω καθε εβδομαδα νεα rom Μπορω να κανω εγκατασταση μεσω twrp ?
-
Εννοω την oficial
-
Καλησπερα, παιδια πως γυρναω ξανα σε developer rom?
-
Παράθεση από demakhs: “Κάποιο άλλο σκληκ, μου γραψε να σου γράψω: "να γυρίζει πλάγια το τηλέφωνο και να σέρνει το δάκτυλο δεξιά, όπως θέλει..." Καλή ιδέα μου φάνηκε, τι λες?? ” Μπα γιατι εχει θηκη με τζαμακι και το θελει για το λογο
-
Ερωτηση... Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε τον τροπο απαντησης κλησης,δηλαδη αντι να συρουμε προς τα πανω το πρασινο εικονιδιο οταν ειναι να απαντησουμε μια κληση να γινεται με αλλο τροπο π.χ συρσιμο στα πλαγια?
-
Παράθεση από panosb26: “unable to mount storage 3.0.2-2 by mic μου ζηταει στην εκκινηση password (δεν εχω κανει καποιο encryption) εχω κατεβασει 3.1.0-0-kenzo.img οποτε μαλλον θα περασω αυτο ” Τελικα με αφησε με αυτο το twrp να κανω Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache και εγκατασταση αλλα εβγαλε ενα error 7 αλλα ανοιξε κανονικα το τηλεφωνο
-
Παράθεση από panosb26: “Καλησπερα, μεχρι τωρα ημουν με την developer μια χαρα και ειπα να δοκιμασω να βαλω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_XTRV_7.3.30 (εχω το KATE),ολα καλα ξεκλειδωμα bootloader και ενω περασε twrp ενω παω να κανω swipe κλεινει ξαφνικα και μετα κολλησε σε MI,μπορω να ξαναμπω σε fastboot και μετα ξανα σε twrp αλλα δεν γινεται κατι, πως συνεχιζω να το επαναφερω? ” Recovery αυτο twrp 3.0.2-2 by mic, τελικα μπηκα σε fastboot και μετα με reboot σε recovery εκανα flash την ρομ xia…
-
Καλησπερα, μεχρι τωρα ημουν με την developer μια χαρα και ειπα να δοκιμασω να βαλω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_XTRV_7.3.30 (εχω το KATE),ολα καλα ξεκλειδωμα bootloader και ενω περασε twrp ενω παω να κανω swipe κλεινει ξαφνικα και μετα κολλησε σε MI,μπορω να ξαναμπω σε fastboot και μετα ξανα σε twrp αλλα δεν γινεται κατι, πως συνεχιζω να το επαναφερω?
-
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
panosb26 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από panosb26: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτό σημαίνει πως βλέπει διαφορετικό λογαριασμό δηλωμένο στην συσκευή από αυτόν που έχει δηλωθεί στο Mi-Account και πήρε άδεια για ξεκλείδωμα. Κάνε διαγραφή του λογαριασμού που έχεις δηλώσει στην συσκευή σου, και ξανά δήλωση του λογαριασμού σου, όμοιο με αυτόν που έχεις δηλώσει στο Mi-Acount που πήρες την άδεια. Ενεργοποίησε το Find Device στην συσκευή σου, και μετά συνδέσου στο Mi-Cloud σου από το PC ( 我的小米云服务 ) και πήγαινε στο Find Device μέχρι ν…
-
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αυτό σημαίνει πως βλέπει διαφορετικό λογαριασμό δηλωμένο στην συσκευή από αυτόν που έχει δηλωθεί στο Mi-Account και πήρε άδεια για ξεκλείδωμα. Κάνε διαγραφή του λογαριασμού που έχεις δηλώσει στην συσκευή σου, και ξανά δήλωση του λογαριασμού σου, όμοιο με αυτόν που έχεις δηλώσει στο Mi-Acount που πήρες την άδεια. Ενεργοποίησε το Find Device στην συσκευή σου, και μετά συνδέσου στο Mi-Cloud σου από το PC ( 我的小米云服务 ) και πήγαινε στο Find Device μέχρι να την βρει On-line. Μετά…
-
Μήνυμαibb.co/jw1aLa Συνεχίζει σε 50% αλλά μου βγάζει μήνυμα current account is different from the account info on the device Δοκιμασα οτι βρηκα σε xiami-miui και en-miui
-
Kαλή τυχη σε ......εμενα