Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 234.

• Σε Mi 8 Lite πέρασε κανονικά η τελευταία ROM και όλα φαίνονται να λειτουργούν σωστά. Προσπάθησα να περάσω και το Dolby Atmos μέσω του TWRP έδειξε ότι εγκαταστάθηκε αλλά όταν το ανοίγω κρασαρει. Να πω πως δεν το έχω κάνει root αλλά στο προηγούμενο μου Kenzo πέρναγε κανονικά χωρίς root μέσω TWRP Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από jimmynet: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jimmynet: “Ευχαριστώ, κάτι έχω βρει αλλά να το βάλω η θα δημιουργήσει πρόβλημα ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάρε ένα TWRP για platina (βασικά ίσως και το μοναδικό που έχει κυκλοφορήσει). Στο XDA γράφουν ότι χρησιμοποιήθηκε για να φλασαριστεί xiaomi.eu ROM με επιτυχία, οπότε αν έγινε αυτό δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει και την δικιά μας. Έκανα ένα unpack το image του ramdisk και όντως φαίνεται στο prop του ν…

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jimmynet: “Ευχαριστώ, κάτι έχω βρει αλλά να το βάλω η θα δημιουργήσει πρόβλημα ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάρε ένα TWRP για platina (βασικά ίσως και το μοναδικό που έχει κυκλοφορήσει). Στο XDA γράφουν ότι χρησιμοποιήθηκε για να φλασαριστεί xiaomi.eu ROM με επιτυχία, οπότε αν έγινε αυτό δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει και την δικιά μας. Έκανα ένα unpack το image του ramdisk και όντως φαίνεται στο prop του να έχει γίνει σωστό build…

• Ευχαριστώ, κάτι έχω βρει αλλά να το βάλω η θα δημιουργήσει πρόβλημα ? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

jimmynet - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimmynet: “Καλημέρα Σήμερα είναι να ξεκλειδώσω τον bootloader στο mi 8 lite Που μπορώ να βρω το TWRP για να εγκαταστήσω την τελευταία XTRV, γιατί την κατέβασα αλλά δεν υπάρχει μέσα στο zip αρχείο. Ευχαριστώ πολύ ” Δες Εδώ από τα Recoveries που ετοιμάζει ο @geoanto555 => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25256/ Παράθεση από sifnos1: “παιδια καλημερα θελω την βοηθεια σας εχω το μι6 με ρομ την miui10global8.9.20 by xiaomimiui.gr θελω να περασω την offici…

• Καλημέρα Σήμερα είναι να ξεκλειδώσω τον bootloader στο mi 8 lite Που μπορώ να βρω το TWRP για να εγκαταστήσω την τελευταία XTRV, γιατί την κατέβασα αλλά δεν υπάρχει μέσα στο zip αρχείο. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jimmynet: “Καλημέρα Επειδή έχω έχω προχωρήσει στην αγορά του Mi 8 Lite και μου έχει μείνει το Kenzo θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω στο Kenzo τώρα την XTRV 8 11.22 και επειδή διάβασα εδώ ότι σταμάτησε η υποστήριξη του πλέον με Developer Roms και επειδή θέλω να το δώσω στο γιο μου θα ήθελα να βάλω την τελευταία stable. Επειδή έχω ψιλοχαθεί ποια είναι η τελευταία stable ώστε να προχωρήσω σε μια τελευταία εγκατάσταση και που μπορώ να τη βρω ? Ευχαριστώ πολύ Στάλ…

• Καλημέρα Επειδή έχω έχω προχωρήσει στην αγορά του Mi 8 Lite και μου έχει μείνει το Kenzo θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω στο Kenzo τώρα την XTRV 8 11.22 και επειδή διάβασα εδώ ότι σταμάτησε η υποστήριξη του πλέον με Developer Roms και επειδή θέλω να το δώσω στο γιο μου θα ήθελα να βάλω την τελευταία stable. Επειδή έχω ψιλοχαθεί ποια είναι η τελευταία stable ώστε να προχωρήσω σε μια τελευταία εγκατάσταση και που μπορώ να τη βρω ? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapata…

• Καλημέρα σε όλους Μια ερώτηση γιατί δεν γνωρίζω Ως κάτοχος του Redmi Note 3 Pro εδώ και 2,5 περίπου χρόνια έχω λογαριασμό mi account. Είχα ξεκλειδώσει τότε τον bootloader και έβαζα κανονικά τις developer Roms της εδώ κοινότητας. Τώρα πήρα ένα mi 8 lite και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα πρέπει να ξανακάνω πάλι την ίδια διαδικασία δηλαδή αίτηση εκ νέου για ξεκλείδωμα του bootloader για την καινούργια συσκευή. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά από 2 και πλέον χρόνων συμβίωσης με το Redmi Note 3 Pro που με την φοβερή υποστήριξη της κοινότητας εδώ με έβγαλε κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπο προχώρησα στην αγορά του mi 8 lite Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει υποστήριξη και για αυτό το μοντέλο ώστε να προχωρήσω στα προκαταρκτικά, ξεκλείδωμα bootloader κλπ. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε Kenzo με την απλή XTRV όλα καλά εκτός της μπαταρίας που τελειώνει δραματικά γρήγορα σε σχέση με την προηγούμενη ROM Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα περάστηκε σε Kenzo η τελευταία XTRV με factory reset. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ να εγκαταστήσω το Dolby Atmos που υπήρχε στην Aroma ? Δεν έβαλα την Aroma γιατί είχα πρόβλημα με συνεχή καθαρισμό των cache έπειτα από κάθε επανεκκίνηση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπήκε σε Kenzo μέσω ΟΤΑ Ενώ στην προηγούμενη 8.10.25 με fr δούλευαν όλα καλά σε αυτήν την τελευταία παρουσιάζει πάλι το πρόβλημα μετά από επανεκκίνηση να καθυστερεί πολύ στο άνοιγμα σαν να κάνει καθαρισμό των cache. Που μπορεί να οφείλεται αυτό ? Μιλάω για την AROMA Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Agelosalex: “Καλησπέρα Στο kenzo η 8.10.25 πώς πάει; Η προηγούμενη από μπαταρία ήταν χάλια. Αξίζει ο κόπος του fr?” Πολύ καλύτερη και σε μπαταρία και σε ταχύτητα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περάστηκε σε Kenzo η τελευταία XTRV AROMA με factory reset Αυτά που παρατηρώ είναι τα εξής. Πολύ πιο γρήγορη η συσκευή σε σχέση με την προηγούμενη Rom που σερνόταν. Μπαταρία πολύ καλύτερη επίσης. Δύο προβληματάκια τώρα που παρατήρησα. 1. Δουλεύοντας συνεχώς λόγω δουλειάς το Bluetooth ακουστικό της Xiaomi παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν μιλάω σε κλήση και έχω εισερχόμενη μια δεύτερη αποσυνδέεται και πρέπει να μιλήσω από τη συσκευή. Αυτό δεν το έκανε ποτέ, μπορούσα πριν και έκανα εναλλαγή στις …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από rodco: “Εγώ σαν κάτοχος Redmi Note4x από τότε που έβαλα την Aroma 8.10.18 το τηλέφωνο έγινε υπερβολικά αργό ....” Και στο δικό μου το Kenzo το ίδιο. Αργεί πολύ να ανοίξει εφαρμογές, καμιά σχέση με πριν. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikosp: “Σε kenzo αυτή είναι καλύτερή από την προηγούμενη αλλά και πάλι αργεί πάρα πολύ να ανοίξει. Κανει σαν να κανει ξανά εγκατάστασή ξέρετε με την μπάρα που φορτώνει....” Κι εγώ σε Kenzo το ίδιο πρόβλημα έχω και δεν έχω βρει λύση, και με Aroma και με απλή XTRV Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από amavroudis: “Για ποιο λόγο; Η άρωμα έχει απλά τον παραμετροποιητή. Xtrv είναι και αυτή. Τι θέλεις να κάνεις; ” Γιατί με την Aroma και σε αυτή και στην προηγούμενη version οταν κάνω επανεκκίνηση αργεί πολύ να ανοίξει και δείχνει σαν να κάνει καθαρισμό cache πάντα.

• Καλημέρα Εχω περασμένη την τελευταία Aroma σε Kenzo. Μπορώ να περάσω από πάνω την απλή XTRV χωρίς να κάνω factory reset ?

• Καλημέρα Σε Kenzo μπήκε κανονικά μέσω OTA Το πρόβλημα που όταν κάνεις επανεκκίνηση να δείχνει ότι πάντα καθαρισμό των Cache και να καθυστερεί να ανοίξει εξακολουθεί να υπάρχει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk