Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• Παράθεση από Dexter: “1/6 Παράγγειλα και τώρα είμαι εδώ: * ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 05-06-2014 13:16 * IPS * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 11-06-2014 21:43 * IPS * ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ * 11-06-2014 21:55 * IPS * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) * 12-06-2014 58:00 * ΚΑΤ.ΑΕΡ(EMS) * ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ * 12-06-2014 05:00 * ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ * 12-06-2014 11:36 * ΚΔΤ ΑΘΗΝΑΣ Το Τελωνείο το γλίτωσα; Είμαι Κρήτη, πότε λέτε να παρλάβω;” Το αργότερο Τετάρτη θα έλεγα. Ίσως κα…

• Antutu score από τα xiaomi

Logan - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Με την 4.5.9 με την οποία το παρέλαβα. antutu1.jpg

• Παράθεση από barcelonistas1899: “ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ26-05-201412:29IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ11-06-201412:42IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)11-06-201417:07ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) σε τι φαση ειμαι ρε παιδες?? εγω αγανακτησει ο ανθρωπας !?!?!” Αν είσαι Αττική, αύριο παραλαμβάνεις.

• Προβλημα με ems

Logan - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από CrisPaf77: “?(Παράθεση από Logan: “Παράθεση από CrisPaf77: “Logan περιμένεις απάντηση;Πιστεύεις πως αν το χα εγώ τώρα στα χέρια μου θα σου απαντούσα; :thumbsup:” IMG_181a.jpg Τι 'ναι αυτό ρε Cris;;;!!! :lol:” μολις τωρα ισιωσε το στομα μου γιατι υπεθετω οτι ειναι το εργαλειο σου. Αν ισχυει κατι τετοιο θα σου ευχηθω τα καλυτερα μονο οταν δωσεις πληρη αναφορα... tracking list... ποτε ηρθε... πως σου ηρθε... Εγω ποτε θα γινω ΠΑΤΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ... :roll:” Σήμερα το πρωί παρέλαβα …

• Προβλημα με ems

Logan - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από CrisPaf77: “Logan περιμένεις απάντηση;Πιστεύεις πως αν το χα εγώ τώρα στα χέρια μου θα σου απαντούσα; :thumbsup:” IMG_181a.jpg Τι 'ναι αυτό ρε Cris;;;!!!

• Προβλημα με ems

Logan - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από pasxalis: “Παιδιά μόλις παρέλαβα απο ems μέσω ΕΛΤΑ. Μετά απο 20 μέρες ακριβως. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλοδούλευτο φίλε μου! Να σε ρωτήσω κάτι, έκανε 20 εργάσιμες ή ημερολογιακές;

• Παράθεση από Dexter: “06/06/2014 10:37 Handover to Airline ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ05-06-201413:16IPS Ρε παιδιά τα 2 tracking sites μου βγάζουν αυτό εδώ και μια βδομάδα. ?(” Καλώς στο βγάζει αυτό. Θεωρητικά ταξιδεύει. Κι εμείς σε αντίστοιχη φάση είμαστε.

• Προβλημα με ems

Logan - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από CrisPaf77: “Παράθεση από Logan: “Παρατήρησα τώρα ότι έχει άλλη μία εγγραφή στο tracking history, η οποία έγινε σήμερα, αλλά γράφει πάλι In Transit to Destination. 10/06/2014 09:45 In Transit to Destination 27/05/2014 23:00 In Transit to Destination 27/05/2014 13:00 Handover to Airline 26/05/2014 23:18 Acknowledged at Transit Centre 26/05/2014 17:15 Processing at Air Transit Center 26/05/2014 11:47 Processing at Sorting Centre 21/05/2014 12:22 Pending shipment from Merchant/Shipper Έ…

• Προβλημα με ems

Logan - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παρατήρησα τώρα ότι έχει άλλη μία εγγραφή στο tracking history, η οποία έγινε σήμερα, αλλά γράφει πάλι In Transit to Destination. 10/06/2014 09:45 In Transit to Destination 27/05/2014 23:00 In Transit to Destination 27/05/2014 13:00 Handover to Airline 26/05/2014 23:18 Acknowledged at Transit Centre 26/05/2014 17:15 Processing at Air Transit Center 26/05/2014 11:47 Processing at Sorting Centre 21/05/2014 12:22 Pending shipment from Merchant/Shipper Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο αυτό; Υ.Γ: Στη σ…

• Αεροδρόμιο

Logan - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από CrisPaf77: “Παράθεση από Logan: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αγνόησε ότι βλέπεις στο Tracking. Απλά να ξέρεις ότι σε εργάσιμες μέρες από την στιγμή της αποστολής θα είναι στα χέρια σου.” Σε πόσες εργάσιμες; Γιατί για εμένα σήμερα φεύγει και η 8η(6 με 8, λέει για EMS) και ακόμα να το δω.” Σε παω ενα στοιχηματακι ποιος θα παραλαβει πρωτος αμα θες (την Ζυριχη μου μεσα...αμα ξαναπαιξω Ελβετια στοιχημα φτυσε με). Χαχαχα...” Πως γίνεται να ξέρει ότι είναι στη Ζυρίχη; Δεν θα έπρεπε να εμφανιστ…

• Παράθεση από pasxalis: “Παιδιά, 3 μέρες από Σιγκαπούρη και κόλλησε το στο κολοτελωνείο 5 μέρες τώρα. Ελλαδαρα μου!!! Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ή σε μια βδομαδούλα θα το 'χεις σπίτι σου ή θα κολλήσει κάπου και θα κάνει κοντά στο μήνα...

• Παράθεση από CrisPaf77: “Αυριο περνω τηλ τα ελτα,αν μου πουνε παλι οτι περιμενουν να ερθει η ανταποκριση απο Ζυριχη θα παω αεροδρομιο να τους ανοιξω εγω τον σακο χρονιαρα μερα.” Πήγαινε ρε Cris μπας και δούμε άσπρη μέρα!!

• Είμαστε τουλάχιστον 3 άτομα που το περιμένουμε από τις 27/5 που ξεκίνησε. Υπομονή και την επόμενη φορά από xiaomishop με DHL.

• xiaomi mi3

Logan - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Το Antutu τι λέει; Τα Mi3 φοράνε τον 8274ΑΒ που στο CpuZ εμφανίζεται μερικές φορές σαν 801 8974.

• Αεροδρόμιο

Logan - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αγνόησε ότι βλέπεις στο Tracking. Απλά να ξέρεις ότι σε εργάσιμες μέρες από την στιγμή της αποστολής θα είναι στα χέρια σου.” Σε πόσες εργάσιμες; Γιατί για εμένα σήμερα φεύγει και η 8η(6 με 8, λέει για EMS) και ακόμα να το δω.

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

Logan - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Την πρώτη φορά που διάβασα Mini sim στα specs κατά την αγορά νόμιζα πως είναι η μεσαίου μεγέθους και όχι η κλασική κι έτρεξα να προμηθευτώ μία. Υ.Γ: * Mi 3 supports Mini SIM cards, and recommends Micro/Nano SIM card users to use SIM adapter provided. Από το επίσημο site της Xiaomi. Δεν θα έχεις πρόβλημα αν χρησιμοποιήσεις σωστό αντάπτορα.

• Προβλημα με ems

Logan - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Με το καλό φίλε μου! Πολύ καιρό έκανε να σου 'ρθει ρε γαμώτο...

• Προβλημα με ems

Logan - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Σ' αναμμένα κάρβουνα κάθομαι φίλε μου. Τσεκάρω το site να δώ αν άλλαξε το status τουλάχιστον μια φορά την ώρα!

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

Logan - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Πήγαινε στον πάροχό σου και ρώτα για σίγουρα. Ή θα σου δώσουν ένα extra tray μέσα στο οποίο θα βάζεις τη mini για να κουμπώνει στην υποδοχή του κινητού ή θα στην αλλάξουν και θα σου δώσουν micro.

• Προβλημα με ems

Logan - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από CrisPaf77: “ maddoc,logan τελικα παραλαβατε;ολα καλα με παραλαβη;ρωταω επειδη και γω περιμενω το mi3 μου και βρισκομαι αυτη τη στιγμη... ” Μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει το στάτους. Ελπίζω μέχρι την Παρασκευή, αλλιώς πιστεύω Τρίτη το αργότερο.