Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Παράθεση από zaratoustra: “Έχω την 3.17 στο note.Έχω τα εξής θεματάκια:κάποιες εφαρμογές όταν τις ανοίγω ελαχιστοποιούνται,ψιλοκολλήματα στο youtube και ελαχιστοποίηση του, χάσιμο ρυθμίσεων εφαρμογών(go sms pro ή του widget what's up για ενημέρωση υπολοίπου) μετά από επανεκκίνηση ή κλείσιμο.Νομίζω τα παραπάνω παρατηρούνται από πολλούς χρήστες.Θα υπάρξει κάποια διόρθωση στην 3.18? Αν έχει κάποιος λύση για το θέμα του go sms pro,ευπρόσδεκτη.” Όλοι τα ίδια προβλήματα έχουμε.
-
Για το Redmi Note ακόμα τίποτα;
-
Για το Redmi Note που είναι η 18 ρε παιδιά; Η 17 μας τάραξε στα bugs. Οι εφαρμογές κλείνουν, το Play Store δεν δουλεύει, κλπ. Περιμένουμε.
-
Το δικό μου Redmi Note σήμερα πέθανε για τρίτη φορά και επανήλθε με αφαίρεση μπαταρίας. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Μήπως είναι ασυμβατότητα με τον Next Launcher που χρησιμοποιώ;
-
Καλησπέρα σε όλους, Πέρασα χθες την 15 στο Redmi Note και παρατηρώ το εξής: Δύο φορές μία χθες και μία σήμερα το βράδυ το κινητό πέθανε και επανήλθε με αφαίρεση και επανατοποθέτηση της μπαταρίας. Το έχει δει άλλος;
-
redmi note
ΜήνυμαΝαι για πες μας....